Brasato Stile Italiano (Friptură În Stil Italian)

Brasato Stile Italiano (Friptură În Stil Italian)
Brasato Stile Italiano (friptură în stil Italian) ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 607 calorii. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână sherry, usturoi, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sherry ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Merlot Cu Ciocolată Neagră ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este uimitor. Încercați Friptură De Oală În Stil Italian, Friptură De Chuck În Stil Italian, și Friptură De Oală În Stil Italian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați Generos friptura pe toate părțile cu sare, piper negru și usturoi granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
(tub Mare)(tub Mare)
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare sau cuptor olandez la foc mare până când uleiul începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați friptura în oală și căutați pentru a forma o crustă, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Îndepărtați friptura și reduceți focul la mediu.
5
Se amestecă ceapa, țelina și usturoiul în oală; gătiți și amestecați, răzuind orice bucăți maro de pe fund, timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați oregano și busuioc la amestecul de ceapă; gatiti pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
7
Se toarnă sherry uscat în amestecul de ceapă; aduceți la fierbere în timp ce răzuiți bucățile de mâncare rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Gatiti, amestecand, pana cand lichidul este redus, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sherry UscatSherry Uscat
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați roșii conservate și gătiți până când amestecul începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De RoșiiConserve De Roșii
9
Se amestecă cocktailul cu suc de legume și vinul în amestecul de roșii. Întoarceți friptura și orice sucuri acumulate în oală, reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cocktail De Suc De LegumeCocktail De Suc De Legume
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Se amestecă cartofii, morcovii și ceapa în oală și se fierbe până când carnea și legumele sunt fragede, aproximativ 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Scoateți carnea pentru a se odihni; scoateți legumele într-un castron. Feliați carnea și serviți acoperită cu legume și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista