Branzino prăjit cu cuscus de măsline verde

Branzino prăjit cu cuscus de măsline verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Branzino prăjit cu cuscus de măsline verzi. Pentru $18.25 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1517 calorii, 169g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza oțet șampanie ai putea urma acest curs principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Legume prăjite cu vinetă de măsline verde și cuscus de fistic, Branzino cu roșii prăjite, ulei de măsline fiert în apă ciuperci, și Prăjituri de cuscus Fetan și ceapă verde peste salată de roșii-măsline.

Instrucțiuni

1
Aranjați un suport pentru cuptor la aproximativ 4 centimetri de broiler și preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Topiți untul într-o cratiță mică, la foc mic, cu coaja de grapefruit și sucul și fierbeți câteva minute. Ungeți o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De GrapefruitCoaja De Grapefruit
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Presărați peștele peste tot cu sare și piper, inclusiv în interiorul cavităților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
4
Puneți peștele într-un singur strat pe foaia de copt, apoi umpleți cavitățile cu o parte din cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Stropiți peștele cu o parte din untul de grapefruit și fierbeți, fără a se întoarce, până când pielea se blisteră și peștele este gătit, dar încă translucid la OS, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
6
Ungeți peștele de câteva ori cu untul de grapefruit rămas în timp ce fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
7
Transferați peștele într-un platou de servire și serviți cu cuscusul rămas și o picătură de unt de grapefruit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu, pentru fasole. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață și adăugați suficientă sare până când are un gust ușor sărat - aceasta este pentru a vă reîmprospăta fasolea. Când apa ajunge la fierbere, adăugați fasolea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Scurgeți și apoi reîmprospătați în apa cu gheață sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Scurgeți și tăiați în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
11
Între timp, turnați apă rece peste cuscus într-un castron mediu (folosind rezerve de apă rece, textura granuloasă și nuci a cuscusului). Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Combinați oțetul, uleiul, coaja de grapefruit și sucul, feniculul și frunzele într-un bol mare de servire. Condimentează cu sare și piper, după gust. Îndoiți cuscusul împreună cu nucile de pin, fasolea verde și măslinele. Condimentează, după gust, cu sare și piper și termină cu o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De GrapefruitCoaja De Grapefruit
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate78
Revista