Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Branzino prăjit cu cuscus de măsline verzi. Pentru $18.25 pe portie, această rețetă acoperă 58% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1517 calorii, 169g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați măsline, ulei de măsline, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza oțet șampanie ai putea urma acest curs principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Legume prăjite cu vinetă de măsline verde și cuscus de fistic, Branzino cu roșii prăjite, ulei de măsline fiert în apă ciuperci, și Prăjituri de cuscus Fetan și ceapă verde peste salată de roșii-măsline.
Instrucțiuni
1
Aranjați un suport pentru cuptor la aproximativ 4 centimetri de broiler și preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Topiți untul într-o cratiță mică, la foc mic, cu coaja de grapefruit și sucul și fierbeți câteva minute. Ungeți o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Grapefruit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Presărați peștele peste tot cu sare și piper, inclusiv în interiorul cavităților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Caracatiță Brite
4
Puneți peștele într-un singur strat pe foaia de copt, apoi umpleți cavitățile cu o parte din cuscus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Stropiți peștele cu o parte din untul de grapefruit și fierbeți, fără a se întoarce, până când pielea se blisteră și peștele este gătit, dar încă translucid la OS, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Ungeți peștele de câteva ori cu untul de grapefruit rămas în timp ce fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Transferați peștele într-un platou de servire și serviți cu cuscusul rămas și o picătură de unt de grapefruit rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Caracatiță Brite
8
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere la foc mediu, pentru fasole. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață și adăugați suficientă sare până când are un gust ușor sărat - aceasta este pentru a vă reîmprospăta fasolea. Când apa ajunge la fierbere, adăugați fasolea și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Toppinguri, Opționale
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
9
Scurgeți și apoi reîmprospătați în apa cu gheață sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
10
Scurgeți și tăiați în bucăți de 1 inch. Pune deoparte.
11
Între timp, turnați apă rece peste cuscus într-un castron mediu (folosind rezerve de apă rece, textura granuloasă și nuci a cuscusului). Acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Combinați oțetul, uleiul, coaja de grapefruit și sucul, feniculul și frunzele într-un bol mare de servire. Condimentează cu sare și piper, după gust. Îndoiți cuscusul împreună cu nucile de pin, fasolea verde și măslinele. Condimentează, după gust, cu sare și piper și termină cu o picătură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Grapefruit
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Aluat De Pâine De Porumb
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.