Branzino La Grătar Umplut Cu Lămâie

Branzino La Grătar Umplut Cu Lămâie
Branzino la grătar umplut cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 489 calorii, 81G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 8,58 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, pătrunjel, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este extraordinar. Încercați Branzino La Grătar Umplut Cu Lămâie, Branzino Umplute, și Branzino prăjit cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Condimentați cavitățile de pește cu sare și piper. Umpleți fiecare cavitate cu o crenguță de cimbru, o frunză de dafin și 2 felii de lămâie. Frecați exteriorul branzino cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Fundul Mării EuropeneFundul Mării Europene
LămâieLămâie
CimbruCimbru
PeștePește
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Grătiți branzino-ul la foc mare, întorcându-l o dată, până se rumeneste și crocant și tocmai gătit, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fundul Mării EuropeneFundul Mării Europene
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Serviți imediat, trecând sare, pene de lămâie și pătrunjel la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
SareSare

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate69
Revista