Branzino la grătar cu gust de coriandru-mentă

Branzino la grătar cu gust de coriandru-mentă
Branzino la grătar cu gust de coriandru-mentă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $ 8.67 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 622 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, tei, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Piept de pui la grătar cu usturoi-Lime cu gust de coriandru-porumb, și Branzino Întreg În Frunze De Struguri Cu Dovlecei, Măsline Și Mentă.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul pentru căldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Se amestecă ceapa, coriandrul, sucul de lămâie, ghimbirul, zahărul, menta tocată, jumătate de ardei iute și 1/3 cană de ulei într-un castron mediu; condimentează cu sare. Lasă gustul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
GhimbirGhimbir
SavureazăSavurează
CeapăCeapă
ZahărZahăr
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se condimentează în interiorul peștelui cu sare. Umpleți cu crenguțe de mentă, felii de tei și ardei iute rămași;legați cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felie De TeiFelie De Tei
Ardei IuteArdei Iute
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Stropiți cu restul1 lingură ulei; condimentează cu sare. Grătiți peștele până când pielea este crocantă și carnea este fulgioasă și opacă până la os, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Dacă un cuțit mic alunecă ușor prin partea cea mai groasă de carne, peștele este gata.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Serviți cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
6
Faceți înainte: peștele poate fi umplut și legat, iar gustul poate fi făcut cu 6 ore înainte.Se acoperă separat și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
PeștePește

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Revista