Branza Ricotta si Busuioc
Brânza ricotta și turtă cu busuioc necesită aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 71 de cenți per porție. O porție conține 196 de calorii, 7 g de proteine și 10 g de grăsimi. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, jumătăți de nuci pecan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ turtă de smochine și brânză ricotta, turtă de porumb și afine la grătar cu brânză de capră și vinaigretă cu busuioc și macaroane și brânză ricotta cu busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°. Pulverizați o tavă de copt de 10 x 15 inchi cu spray de gătit antiaderent.
Combinați usturoiul și uleiul de măsline, lăsați deoparte.
Modelați aluatul într-un dreptunghi de 9 x 13 inci.
Se pune pe tava de copt pregătită.
Așezați tava în centrul cuptorului și coaceți 12-15 minute, sau până când este maro deschis și fiert.
Se unge cu ulei de usturoi, se lasă să stea 10 minute.
Întindeți ricotta pe aluatul fiert și acoperiți cu parmezan și nucile pecan. Folosiți o foarfecă pentru a tăia frunzele de busuioc în bucăți și presărați-le peste pâine.
Combinați 1 linguriță. drojdie uscată activă cu o cană de apă caldă (aproximativ 43°) într-un castron mare.
Lăsați să stea 10 minute pentru a dova drojdia. Amesteca in
1 cană de făină universală, 1 lingură. ulei de măsline extravirgin, 1 lingură. sare cușer, linguriță. piper negru măcinat și 1 lingură. Miere.
Se amestecă până se formează un aluat apoi se întoarce pe o suprafață tapetă cu făină. Framantam 5 minute sau pana se omogenizeaza. Ungeți ușor interiorul bolului cu ulei de măsline și puneți aluatul înapoi în bol. Acoperiți cu folie de plastic și puneți-l într-un loc cald, fără curenti de aer, timp de 30 până la 45 de minute sau până când aluatul și-a dublat volumul. Taiați aluatul și procedați așa cum este indicat în pasul 2 al rețetei.