Brandadă De Păstrăv Afumat

Brandadă De Păstrăv Afumat
Brandada de păstrăv afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 282 calorii. Un amestec de arpagic, căței de usturoi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Păstrăv Afumat Brandade, Brandadă afumată-sardină, și Rețetă De Brandadă De Pește Alb Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, gătiți 1 cană de ulei și usturoi la foc mic până când usturoiul este auriu pal și se înmoaie, aproximativ 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați usturoiul într-un castron și amestecați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
BolBol
2
Lăsați uleiul să se răcească ușor, apoi adăugați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Într-o cratiță, acoperiți cartofii cu apă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați cartofii și treceți-i printr-o ricer sau sită. Alternativ, bateți cartofii cu un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
SitaSita
5
Adăugați piureul de usturoi și crema de ulei de usturoi. Se amestecă păstrăvul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CremăCremă
PăstrăvPăstrăv
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Întindeți brandada într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru. Faceți depresiuni superficiale în brandadă și lingurați restul de 1/4 cană de ulei în depresiuni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se presară cu arpagic și se servește cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
10
Se servește cu: biscuiți de usturoi, pâine plată, grissini și chipsuri groase de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Pentru LegarePentru Legare
GrissiniGrissini
UsturoiUsturoi
11
Recomandarea vinului: Stuckey: 1996 Domaine Ostertag Barriques Pinot Gris din Alsacia are Notele de fum pe care doriți să le potriviți cu păstrăvul. Dar este echilibrat de aciditate, care se ridică la cremozitatea brandadei.Trifon: aciditatea răcoritoare zingy a lui Alan Scott Riesling din Noua Zeelandă din 1998 poate tăia chiar prin aroma bogată de fum a brandadei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RieslingRiesling
PăstrăvPăstrăv
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate44
Revista