Brandadă De Păstrăv Afumat
Brandada de păstrăv afumat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,28 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 282 calorii. Un amestec de arpagic, căței de usturoi, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cina In Seara Asta: Păstrăv Afumat Brandade, Brandadă afumată-sardină, și Rețetă De Brandadă De Pește Alb Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți 1 cană de ulei și usturoi la foc mic până când usturoiul este auriu pal și se înmoaie, aproximativ 7 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați usturoiul într-un castron și amestecați cu o furculiță.
Lăsați uleiul să se răcească ușor, apoi adăugați smântâna.
Într-o cratiță, acoperiți cartofii cu apă și gătiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească ușor, apoi curățați cartofii și treceți-i printr-o ricer sau sită. Alternativ, bateți cartofii cu un mixer electric.
Adăugați piureul de usturoi și crema de ulei de usturoi. Se amestecă păstrăvul și se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 35
Întindeți brandada într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru. Faceți depresiuni superficiale în brandadă și lingurați restul de 1/4 cană de ulei în depresiuni.
Coaceți timp de aproximativ 15 minute sau până când se încălzește.
Se presară cu arpagic și se servește cald.
Se servește cu: biscuiți de usturoi, pâine plată, grissini și chipsuri groase de cartofi.
Recomandarea vinului: Stuckey: 1996 Domaine Ostertag Barriques Pinot Gris din Alsacia are Notele de fum pe care doriți să le potriviți cu păstrăvul. Dar este echilibrat de aciditate, care se ridică la cremozitatea brandadei.Trifon: aciditatea răcoritoare zingy a lui Alan Scott Riesling din Noua Zeelandă din 1998 poate tăia chiar prin aroma bogată de fum a brandadei.