Brambleberry Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 219 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de cel mai bun aluat de crustă de bază, făină, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Plăcintă Cu Degete De Unt, Plăcintă Cu Cireșe, și Placinta cu rosii a lui Sandy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți un suport pentru cuptor pe treapta cea mai joasă și preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Îndepărtați ușor blatul și sucitorul cu făină, apoi desfaceți un disc de aluat. Cu lovituri scurte de la centru spre exterior, rulați aluatul într-un 12-in. cerc (aproximativ 1/8 in. gros), întorcând 90 după fiecare 3 sau 4 treceri ale sucitorului pentru a nu se lipi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
3
Transferați aluatul într-un 9-in. tigaie, lăsându-l să cadă la loc (dacă împingeți sau întindeți aluatul, acesta se va micșora înapoi când este copt). Tăiați consola la 1/4 in. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați cel puțin 15 minute și până peste noapte. Între timp, rola al doilea disc într-un 11-in. cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Formă De Plăcintă
4
Se transferă pe o foaie de copt, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider cel puțin 15 minute și până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
5
În timp ce crustele se răcesc, puneți fructe de padure într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se presară făină, 1/4 cană zahăr granulat, zahăr brun, tapioca, suc de lămâie și sare. Se amestecă ușor până când boabele sunt bine acoperite. Gustați și adăugați mai mult zahăr granulat dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Fructe De Padure
Tapioca
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
7
Se toarnă amestecul de fructe de pădure în crusta de fund răcită și se pune cu unt. Desfaceți crusta de sus și puneți-o peste plăcintă. Îndoiți marginea crustei inferioare în sus peste marginea crustei superioare și sertizați marginile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Fructe De Padure
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
Tăiați mai multe orificii de aerisire în crusta superioară și presărați cu 1 linguriță rămasă. zahăr. Puneți plăcinta pe o foaie de copt cu margini și coaceți până când crusta se rumeneste și umplutura clocotește, 60 până la 75 de minute. (Acoperiți marginile cu folie dacă devin prea întunecate înainte ca mijlocul vârfului să se rumenească frumos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
Folie De Aluminiu
9
Lăsați plăcinta să se răcească până când fundul tăvii de plăcintă ajunge la temperatura camerei, cel puțin 3 ore.