Braciole de vită la grătar cu gust de roșii-busuioc la grătar

Braciole de vită la grătar cu gust de roșii-busuioc la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 664 calorii, 55g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 41% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, crenguțe de busuioc, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare sunt Frigarui de vită la grătar cu gust de roșii uscate la soare, Creveți la grătar cu cărbune și Calamari cu lămâi la grătar și roșii afumate-gust de măsline negre, și Frigarui de porc la gratar cu gust de rosii la gratar.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la înălțime.
Tăiați roșiile pe jumătate, apoi ungeți cu 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Grătați roșiile pe toate părțile până când sunt ușor carbonizate și moi.
Scoateți roșiile de pe grătar, tocați și puneți-le într-un bol.
Adăugați restul de 3 linguri de ulei, ceapă, oțet, busuioc și pătrunjel și condimentați cu sare și piper.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Încălziți grătarul la înălțime.
Așezați friptura pe o suprafață plană.
Combinați brânza, pătrunjelul, oregano și usturoiul într-un castron mic.
Ungeți friptura pe partea orientată în sus cu 2 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper.
Presărați amestecul de brânză uniform peste friptură, lăsând o margine de 1/2 inci în jurul părților laterale.
Începând cu capătul lung, rotiți bine carnea ca o rolă de jeleu și legați strâns cu sfoara măcelarului la capete și în centru.
Ungeți întregul exterior al fripturii cu uleiul și condimentați cu sare și piper.
Așezați pe grătar, cu cusătura în sus și grătați până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 10 până la 12 minute.
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de a tăia în felii groase de 1/2 inci.
Serviți mai multe felii de persoană, acoperite cu o parte din gust.