Braciola și cârnați Duminică sos

Braciola și cârnați Duminică sos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Braciolan și cârnați Sunday Gravy. Această rețetă face 6 porții cu 1182 calorii, 81G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, prosciutto di parma, pesmet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Duminică friptură de vită și sos, Friptură de duminică cu sos de ciuperci, și Slow-Cooker Duminică Sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați carnea pe ambele părți cu sare și piper. Într-un bol, combinați jumătate din brânză, pesmetul, 1/2 cană de pătrunjel, nuci de pin, coajă de lămâie, Salam, usturoi tocat și ardeiul chile tocat fin. Topiți fripturile, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Rotiți și legați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Încălziți aproximativ 2 linguri de EVOO într-o oală la foc mediu-mare. Când uleiul fumează, adăugați mănunchiurile de carne și rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți mănunchiurile de carne, apoi adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați aproximativ 1 lingură de EVOO și reduceți focul la mediu, apoi amestecați semințele de fenicul și gătiți timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
7
Adăugați vinul și degresați tigaia, apoi adăugați roșiile, frunza de dafin, morcovii, țelina și ceapa înjumătățită. Rupeți roșiile și adăugați passata, apoi amestecați busuiocul și condimentați cu sare și piper. Glisați carnea și cârnații în sos și aduceți la un balon, reduceți căldura și fierbeți parțial acoperit timp de câteva ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
PasataPasata
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Într-o tigaie, încălziți aproximativ 2 linguri EVOO, 2 rotații ale tigaiei, apoi adăugați ceapa feliată, cubanelele, ardeii roșii și ardeiul chile feliat și gătiți să se înmoaie, amestecând frecvent, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați stocul, restul de 1/4 cană de pătrunjel, pasta de roșii și condimentați cu sare și piper. Simmer încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
10
Pentru o masă înainte de preparare, răciți sosul și carnea și refrigerați. Reîncălziți peste o flacără medie-mică pe plită până când se încălzește. Păstrați ceapa și ardeii separat și reîncălziți la foc mediu-mic în tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Pentru a servi, aduceți o oală mare cu apă la fiert, sareți apa și gătiți spaghetele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Așezați carnea și cârnații pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Scoateți ceapa, morcovii, țelina și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
14
Adăugați aproximativ 1 cană de apă de gătit cu amidon în sos, apoi puneți jumătate din sos într-o barcă cu sos. Topiți untul în sosul rămas și aruncați cu pastele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
15
Serviți pastele alături de ruloul de carne și cârnați. Topiți pastele și carnea cu mai mult sos și brânză și serviți ardeii și ceapa deasupra cârnaților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale

Ingrediente

1mânăA de frunze proaspete de busuioc, rupteA de frunze proaspete de busuioc, rupte1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpui sau carne de vităpui sau carne de vită1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet alb vechi de casă sau panko, prăjitpesmet alb vechi de casă sau panko, prăjit22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1 lămâie, cu coajă și 4 răsuciri de coajă de lămâie1micimorcov, decojit și înjumătățitmorcov, decojit și înjumătățit1coaste micițelină, înjumătățitățelină, înjumătățită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec52 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyEVOOEVOO1Oreos dublu umplutsemințe de fenicul, 1/3 palmiersemințe de fenicul, 1/3 palmier1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfrunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocatefrunze proaspete de pătrunjel cu frunze plate, tocate2smallsardei chile, cum ar fi cireșul Italian sau Fresno, 1 însămânțat și tocat fin (poate înlocui 1 linguriță fulgi de piper roșu zdrobit uscat) și 1 feliat subțireardei chile, cum ar fi cireșul Italian sau Fresno, 1 însămânțat și tocat fin (poate înlocui 1 linguriță fulgi de piper roșu zdrobit uscat) și 1 feliat subțire6link-urifierbinte italiană cârnațifierbinte italiană cârnați2Bucăți de caramele Heath Barnonpareils argintiinonpareils argintii1miciceapă, înjumătățită și decojităceapă, înjumătățită și decojită2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză Pecorino rasă, plus mai multe de trecut la masăbrânză Pecorino rasă, plus mai multe de trecut la masă2ardei cubanelle, felii subțiriardei cubanelle, felii subțiri591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilnuci de pin sau migdale feliate, prăjitenuci de pin sau migdale feliate, prăjite113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOsalam sau prosciutto di Parma, tocat finsalam sau prosciutto di Parma, tocat fin1lingura. otet de vin rosuardei gras roșu, feliat subțireardei gras roșu, feliat subțire6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat680pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOFrunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decorFrunze de mentă proaspătă, feliate subțiri, pentru decor11 lingură de oregano uscatPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpassata sau piure de roșiipassata sau piure de roșii2cutii mariRoșii italiene San MarzanoRoșii italiene San Marzano6fripturi rotunde de top foarte subțiri, aproximativ 8 unciifripturi rotunde de top foarte subțiri, aproximativ 8 uncii1lingura. otet de vin rosuceapă roșie sau galbenă, feliată subțireceapă roșie sau galbenă, feliată subțire6cuișoareusturoi, 3 tocate sau rase, 3 zdrobiteusturoi, 3 tocate sau rase, 3 zdrobite
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate74
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista