Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Braciolan și cârnați Sunday Gravy. Această rețetă face 6 porții cu 1182 calorii, 81G de proteine, și 42G de grăsime fiecare. Pentru $ 5.05 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, prosciutto di parma, pesmet și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Duminică friptură de vită și sos, Friptură de duminică cu sos de ciuperci, și Slow-Cooker Duminică Sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Presărați carnea pe ambele părți cu sare și piper. Într-un bol, combinați jumătate din brânză, pesmetul, 1/2 cană de pătrunjel, nuci de pin, coajă de lămâie, Salam, usturoi tocat și ardeiul chile tocat fin. Topiți fripturile, lăsând o margine de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dressing Lamaie Piper
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Nonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Varză Proaspătă Mărunțită
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Rotiți și legați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Încălziți aproximativ 2 linguri de EVOO într-o oală la foc mediu-mare. Când uleiul fumează, adăugați mănunchiurile de carne și rumeniți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Scoateți mănunchiurile de carne, apoi adăugați cârnații și gătiți până se rumenesc, apoi îndepărtați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați aproximativ 1 lingură de EVOO și reduceți focul la mediu, apoi amestecați semințele de fenicul și gătiți timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
7
Adăugați vinul și degresați tigaia, apoi adăugați roșiile, frunza de dafin, morcovii, țelina și ceapa înjumătățită. Rupeți roșiile și adăugați passata, apoi amestecați busuiocul și condimentați cu sare și piper. Glisați carnea și cârnații în sos și aduceți la un balon, reduceți căldura și fierbeți parțial acoperit timp de câteva ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pasata
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Într-o tigaie, încălziți aproximativ 2 linguri EVOO, 2 rotații ale tigaiei, apoi adăugați ceapa feliată, cubanelele, ardeii roșii și ardeiul chile feliat și gătiți să se înmoaie, amestecând frecvent, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Adăugați stocul, restul de 1/4 cană de pătrunjel, pasta de roșii și condimentați cu sare și piper. Simmer încă 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
10
Pentru o masă înainte de preparare, răciți sosul și carnea și refrigerați. Reîncălziți peste o flacără medie-mică pe plită până când se încălzește. Păstrați ceapa și ardeii separat și reîncălziți la foc mediu-mic în tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Pentru a servi, aduceți o oală mare cu apă la fiert, sareți apa și gătiți spaghetele la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Așezați carnea și cârnații pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
13
Scoateți ceapa, morcovii, țelina și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
14
Adăugați aproximativ 1 cană de apă de gătit cu amidon în sos, apoi puneți jumătate din sos într-o barcă cu sos. Topiți untul în sosul rămas și aruncați cu pastele și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
15
Serviți pastele alături de ruloul de carne și cârnați. Topiți pastele și carnea cu mai mult sos și brânză și serviți ardeii și ceapa deasupra cârnaților.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale