Bourbon și melasă-piept de curcan glazurat
Bourbon și melasă-piept de curcan glazurate este un lactate gratuit băutură. O porție conține 542 calorii, 49G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $ 5.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați whisky bourbon, sos de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de curcan glazurat cu melasă și dovlecei de ghindă, Cartofi dulci glazurați cu melasă, nuci pecan și Bourbon, și Sandvișuri calde de curcan cu muștar de melasă Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați whisky, melasă și zahăr brun într-o cratiță până când zahărul brun s-a dizolvat.
Se pune la foc mediu, se aduce la foc mic și se oprește focul; amestecați sarea și sosul de ardei iute în amestec.
Se toarnă marinada într-un castron mare.
Așezați pieptul de curcan în marinată cu pielea în jos; lăsați să stea 1 oră, întorcând ocazional pieptul de curcan.
Transferați curcanul într-o tigaie. Păstrați marinada pentru basting.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Prăjiți pieptul de curcan în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii citește 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 45 de minute. Ungeti Turcia ocazional cu marinata reținută. Lăsați pieptul de curcan să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.