Bourbon și melasă-piept de curcan glazurat

Bourbon și melasă-piept de curcan glazurat
Bourbon și melasă-piept de curcan glazurate este un lactate gratuit băutură. O porție conține 542 calorii, 49G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $ 5.36 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați whisky bourbon, sos de piper, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de curcan glazurat cu melasă și dovlecei de ghindă, Cartofi dulci glazurați cu melasă, nuci pecan și Bourbon, și Sandvișuri calde de curcan cu muștar de melasă Bourbon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați whisky, melasă și zahăr brun într-o cratiță până când zahărul brun s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se pune la foc mediu, se aduce la foc mic și se oprește focul; amestecați sarea și sosul de ardei iute în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă marinada într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Așezați pieptul de curcan în marinată cu pielea în jos; lăsați să stea 1 oră, întorcând ocazional pieptul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
5
Transferați curcanul într-o tigaie. Păstrați marinada pentru basting.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
6
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Prăjiți pieptul de curcan în cuptorul preîncălzit până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a cărnii citește 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 45 de minute. Ungeti Turcia ocazional cu marinata reținută. Lăsați pieptul de curcan să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Deli TurciaDeli Turcia
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista