Bourbon-Zahăr Brun Muschiulet De Porc

Bourbon-Zahăr Brun Muschiulet De Porc
Bourbon-zahăr brun de porc este un lactate gratuit rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 191 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de muștar dijon, zahăr brun ferm, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt Pecan glazura ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Bourbon-Zahăr Brun Muschiulet De Porc, Muschiulet de porc în Bourbon-marinată de zahăr brun, și Brânză De Porc Prăjită Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea de argint din filete, lăsând un strat subțire de grăsime.
2
Combinați zahărul brun și următoarele 5 ingrediente într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc. Sigiliu sac, și rece 8-18 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți carnea de porc din marinată, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură. Carne de porc la grătar, acoperită cu capac la grătar, 8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți din grătar și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Între timp, combinați marinada rezervată și amidonul de porumb într-o cratiță. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Tăiați carnea de porc în diagonală în felii subțiri și aranjați pe un platou de servire; stropiți cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
* 1 1/2 livre. friptura de flanc poate fi înlocuită. Reduceți timpul de grătar la 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista