Bourbon Snaps
Bourbon Snaps ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 92 calorii. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 25. Mergeți la magazin și ridicați migdale, făină, melasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Brandy Snaps, Ginger Snaps, și Ginger snaps.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer electric la viteză medie, bateți untul, zahărul, melasa și bourbonul până se omogenizează și se amestecă bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un alt bol, amestecați făina, ghimbirul măcinat și sarea. Se amestecă în amestecul de unt până se amestecă bine. Se amestecă migdalele.
Aruncați aluatul în porții de 1 lingură, la 3 centimetri distanță, pe foi de copt cu unt sau cu pergament de gătit, căptușite cu 12 pe 15 inci.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 300 până se rumenesc ușor, 22 până la 28 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, comutați pozițiile tăvii la jumătatea coacerii.
Cu o spatulă largă, transferați cookie-urile în rafturi pentru a se răci. Dacă fursecurile fierbinți încep să se rupă, glisați o spatulă subțire sub ele pentru a elibera; lăsați să stea pe tigaie pentru a se întări, 2 până la 5 minute, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet.