Bourbon Cotlet De Porc La Grătar
Bourbon cotlet de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 4.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 51G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 552 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți sare kosher, ceapă, cotlet de porc și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este mare. Încercați Cotlet De Porc La Grătar, Cotlet De Porc La Grătar, și Cotlet De Porc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar pentru căldură indirectă: pentru gaz, preîncălziți la mediu ridicat, apoi opriți arzătoarele pe o parte și rotiți celelalte arzătoare la mediu scăzut. Pentru cărbune, odată ce cărbunii se prăbușesc, împingeți-i într-o parte.
Bateți 1/4 cană de sare, 1/4 cană de zahăr brun și 3 căni de apă caldă într-un bol mare.
Adăugați carnea de porc și înmuiați 10 minute. Între timp, amestecați bourbonul, oțetul, sosul Worcestershire, restul de 1/4 cană de zahăr brun, usturoiul și ghimbirul într-o cratiță rezistentă la cuptor. Puneți grătarul la foc direct; aduceți la fierbere, apoi scoateți-l din grătar.
Grătați ceapa și roșiile la foc direct până se carbonizează, aproximativ 3 minute pe parte pentru roșie și 4 până la 5 minute pe parte pentru ceapă.
Adăugați în cratiță, apoi întoarceți tigaia la grătar și gătiți până când sosul este îngroșat, încă aproximativ 15 minute.
Scoateți cotletele din saramură; se usucă.
Ungeți cu uleiul vegetal și grătați la foc direct, 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe partea mai rece a grătarului și gătiți încă 3 până la 4 minute pe fiecare parte, perindând cu sosul.
Se servește cu sosul și legumele rămase.
Fotografie de Antonis Achilleos