Bourbon condimentat carne de porc cu cartofi dulci și mere

Bourbon condimentat carne de porc cu cartofi dulci și mere este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 269 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au plăcut cu adevărat această băutură. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cartofi dulci, ulei vegetal, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 140 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Mere prăjite și cartofi dulci în glazură de miere-Bourbon, Salată de miere Farro și condimentată cu cartofi dulci, mere și castane, și Carne de porc cu mere și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Se amestecă și zahăr brun. Rezervați 1/4 cană.
Ungeți carnea de porc cu ulei. Frecați cu amestecul de condimente rămas.
Așezați filetele de porc în centrul unei tigaie mari de mică adâncime, căptușită cu folie.
Se amestecă amestecul de condimente rezervat și sucul de portocale într-un castron mare.
Adăugați cartofi dulci și mere; aruncați pentru a acoperi bine. Aranjați cartofii dulci și merele, tăiați părțile în jos, în jurul cărnii de porc.
Prăjiți 30 până la 35 de minute sau până când carnea de porc este dorită și cartofii dulci sunt fragede. Aruncați cartofii dulci și merele cu sucuri de tigaie; serviți cu carne de porc feliată.