Bourbon-Ancho marinat Top rotund cu Cape coacăze savura

Bourbon-Ancho marinat Top rotund cu Cape coacăze savura
Bourbon-Ancho marinat Runda de top cu Cape coacăze savura ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 3.53 pe portie. Dacă aveți la îndemână piper măcinat grosier, piper, whisky bourbon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până bourbon ai putea urma acest curs principal cu Ciocolata Bourbon Pecan Pie Cupcakes cu unt Pecan glazura ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 24 de ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tartă de Verbena cu lămâie cu compot de agrișă Cape, Ancho Chile Turcia cu glazură de Bourbon de arțar, și Ancho-var marinat BBQ pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați uleiul, muștarul, whisky-ul, soia, ancho chile, oțetul de vin roșu, zahărul brun, ceapa, usturoiul și piperul negru într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
WhiskyWhisky
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați friptura într-un vas mare de copt, turnați marinada și întoarceți-o pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider timp de 1 până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
3
Preîncălziți grătarul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Scoateți friptura din marinată, condimentați cu sare și grătați timp de 15 până la 20 de minute sau până la mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți din grătar și lăsați să se odihnească 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Se serveste cu gust pe partea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
7
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Serviți la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În24 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista