Bouillabaisse Velout Refrigerat4

Bouillabaisse Velout Refrigerat4
Refrigerate Bouillabaisse Velout CCA ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $2.59 pe portie. O porție conține 216 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fulgi de piper, ulei de măsline, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Bouillabaisse Velout Refrigerat4, My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, și Bouillabaisse pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Supă
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
2
Aduceți apa la fiert este o cratiță mare, cu atât mai mică la un foc mic și păstrați-l acolo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se toarnă uleiul de măsline într-un vas mare setat la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa, țelina, prazul, usturoiul și feniculul, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând regulat, timp de 8-10 minute, sau până când legumele se înmoaie, dar nu se colorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați pasta de roșii și roșiile proaspete și continuați să gătiți și amestecați încă 4 minute. Aruncați creveții, ierburile și condimentele și gătiți amestecând, timp de 2 minute sau până când creveții devin roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
5
Adăugați apa care fierbe și gătiți încă 2 minute, apoi, cu o lingură pliată, îndepărtați creveții. Puneți creveții deoparte timp de aproximativ 10 minute, astfel încât acestea să fie suficient de reci pentru a îndepărta cojile.Cojiți și desfaceți creveții, rezervând cojile și dați-le la frigider, acoperite, până când este nevoie. Aruncați cojile înapoi în oală și lăsați să fiarbă cu supa încă 30-40 de minute, îndepărtând în mod regulat spuma și orice solide care se ridică la suprafață. Când supa mai are doar 5 minute de gătit, adăugați nautul. Aduceți supa înapoi la fierbere, apoi trageți oala de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se toarnă supa într-un blender și piure până se omogenizează (poate fi necesar să lucrați în loturi). Împingeți supa printr-o strecurătoare cu ochiuri fine, astfel încât să fie suficient de netedă și cremoasă pentru a se ridica la înălțimea numelui său, velout"ar trebui să fie suficient de groasă pentru a acoperi o lingură. Dacă este prea gros, amestecați puțină apă. Verificați condimentul, adăugați sare și piper alb, dacă este necesar, apoi acoperiți și răciți.Legume
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Sezonul GoyaSezonul Goya
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se încălzește 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare sau o tigaie la foc mediu. Când uleiul este fierbinte, adăugați ceapa și ardeii și gătiți, amestecând, până când legumele încep să se înmoaie, dar nu se colorează, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se toarnă restul de 2 linguri de ulei de măsline și se adaugă dovleceii, vinetele, usturoiul, fulgii de ardei roșu și sarea și piperul după gust. Gatiti si amestecati inca 6-8 minute, pana cand legumele sunt fragede. Transformați legumele într-un bol de servire pentru a se răci la temperatura camerei.Când legumele sunt reci, scoateți și aruncați usturoiul. Se amestecă arpagicul, jumătate de busuioc și nautul. (În acest moment acoperiți și răciți legumele câteva ore, până când este nevoie.) Pentru
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Serveste
10
Puneți legumele într-o supă tureen, împrăștiați peste creveți și presărați peste măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
11
Se toarnă supa răcită în tureen și se presară busuiocul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă RăcităSupă Răcită
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12
Se servește rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista