Bouillabaisse cu halibut ars

Bouillabaisse cu halibut ars
Bouillabaisse cu halibut ars este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 54g de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1016 calorii. Pentru $11.37 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cartofi fingerling, scoici littleneck, sare kosher și piper proaspăt crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Versiunea mea simplificată de pește Bouillabaisse - Ma bouillabaisse simplifi Olive, Pan Ars Halibut, și Halibut ars în tigaie cu Succotash de creveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Setați un cuptor olandez mare la foc mediu-mare și încălziți 2 linguri de ulei de măsline până lașimțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugațifenil șiceapa și gătiți, până când legumele sunt înmuiate, aproximativ 3 minute. Se amestecă usturoiul și șofranul și se gătește până se parfumează, aproximativ 1 minut. Deglazewith vin alb și lichior de lemn dulce, răzuire până orice biți rumenite.Reduceți lichidul până când este aproape complet evaporat. Apoi adăugațiroșii,stoc de pește, cimbru și frunze de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii).
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
șofranșofran
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Se adaugă cartofii, se aduce la fierbere șipână la licitație doar, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
4
Adăugați scoicile și midiile și fierbeți încă o dată3 minute pentru a le da un început.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
5
Adăugați creveții, fierbândpână când crustaceele se deschid, ultimele 2 minute. Aruncați orice crustacee nedeschise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
6
Aduceți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare și adăugați uleiul rămas. Tapetfileurile de halibut se usucă cu un prosop de hârtie și se presară generos pe ambele părți cu sare și piper. Odată ce uleiul începe săfumați ușor, căutați halibutul. Gătitpână când partea de jos esteAUR și crocant,4 până la 5 minute pe prima parte. Întoarceți și terminați gătitul timp de 1 până la 2 minute pe a doua parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
HalibutHalibut
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Scoateți peștele din tigaie, păstrați-l cald și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Pentru a servi, așezați fiecare file de halibut în fundul unui vas de servire superficial. Aranjați câtevacartofi, creveți, scoici și midii în jurul peștilor din fiecare castron. Bulion polonic în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De HalibutFileuri De Halibut
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic
9
Garnisiți cu pătrunjel, scallions, câteva frunze de fenicul și pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
10
Serviți imediat cu usturoi Rouille.
11
Cojiți cartofii și tocați dur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
12
Puneți cartoful, ardeiul roșu și usturoiul în castronulun procesor de bucătărie și puls până la tocat grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
13
Adăugați maioneza, sucul de lămâie și ardeiul dulce.Procesați până la neted și cremos. Condimentează cu cayenne și sare după gust.Acoperiți și puneți-l la frigider timp de 10 până la 15 minute pentru a se răci și a permite aromelor să vină împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paprika DulcePaprika Dulce
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
(tub Mare)(tub Mare)

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)1pinchPinch cayenne, sau după cum este necesarPinch cayenne, sau după cum este necesar4146 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirivin alb secvin alb sec1micibulb de fenicul, bulb feliat și frunze rezervatebulb de fenicul, bulb feliat și frunze rezervate151Nuci de orice fel (tocate)cartofi fingerling, fiertecartofi fingerling, fierte4146 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriroșii prăjite la foc, cu lichidroșii prăjite la foc, cu lichid4146 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiristoc de peștestoc de pește4(iarnă)pătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)dressing lamaie piperdressing lamaie piper3cuișoarebuchet de spanac proaspăt (aproximativbuchet de spanac proaspăt (aproximativ302Nuci de orice fel (tocate)cartofi cu cremă de aurcartofi cu cremă de aur680Nuci de orice fel (tocate)fileuri de halibut, dezosate și fără pielefileuri de halibut, dezosate și fără piele4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare Kosher și piper negru proaspăt crăpatSare Kosher și piper negru proaspăt crăpat1lămâie, tăiată în penelămâie, tăiată în pene11 kilogram de dovlecel,1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată302Nuci de orice fel (tocate)scoici littleneck, în coajăscoici littleneck, în coajă2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire302Nuci de orice fel (tocate)midii, în coajămidii, în coajă596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2(iarnă)licorice lichior, cum ar fi Pernodlicorice lichior, cum ar fi Pernod596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriardei roșii prăjiți la focardei roșii prăjiți la foc11 kilogram de dovlecel,șofran fireșofran fire3ceapă verde tăiatăceapă verde tăiată1(poate fi sau trece)paprika dulcepaprika dulce11 kilogram de dovlecel,frunze uscate de cimbrufrunze uscate de cimbru1miciceapă galbenă, tăiată cubulețeceapă galbenă, tăiată cubulețe151Nuci de orice fel (tocate)U 21/25 creveți, decojite și deveined cu coadaU 21/25 creveți, decojite și deveined cu coada
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Revista