Bouillabaisse ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 2991 calorii, 173g de proteine, și 70g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 17,11 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, fire de șofran, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.
Instrucțiuni
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați feliile de pâine în 1 strat într-o tigaie superficială și periați ambele părți cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Coaceți până când sunt crocante, aproximativ 30 de minute. Frecați 1 parte a fiecărui pâine prăjită cu o parte tăiată de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Plonjați homarul cu capul înainte într - o oală de 6 până la 8 litri de apă clocotită, apoi gătiți, acoperit, la 2 minute de când homarul intră în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați homarul cu clești într-o strecurătoare și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Aruncați apa fierbinte în oală. Puneți homarul într-o tigaie superficială. Răsuciți ghearele cu articulațiile din corp, apoi spargeți ghearele cu un ciocan sau un sucitor și separați ghearele de articulații. Înjumătățiți corpul și coada pe lungime prin coajă cu foarfece de bucătărie, apoi tăiați transversal prin coajă în bucăți de 2 inci. Rezervați sucuri de homar care se acumulează în tava de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Tava De Copt
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Gatiti rosiile, ceapa si usturoiul in ulei in oala curatata de 6 pana la 8 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana cand ceapa se inmoaie, 5 pana la 7 minute. Între timp, curățați cartofii și tăiați-i în cuburi de 1/2 inch. Se amestecă cartofii în roșii cu frunze de fenicul, frunze de dafin, șofran, sare de mare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Cartofi
Sare De Mare
Tomate
șofran
Fenicul
Usturoi
Piper
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Se adaugă stocul și se fierbe, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, până când cartofii sunt aproape fragezi, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Stoc
5
Adăugați bucăți mai groase de pește și cocoloși în supă și fierbeți, acoperite, 2 minute. Se amestecă midii, creveți, homar, inclusiv sucuri și pește rămas și se fierbe, acoperite, până când sunt doar fierte și midii se deschid larg, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cockles
Homar
Midii
Creveți
Pește
Supă
6
Se amestecă 3 linguri de bulion din supă în rouille până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Supă
7
Aranjați 2 crutoane în fiecare dintre cele 6 până la 8 boluri adânci pentru supă. Transferați cu grijă peștele și crustaceele din supă în crutoane cu o lingură pliată, apoi turnați puțin bulion cu legume peste fructe de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Fructe De Mare
Crutoane
Bulion
Pește
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Polonic
8
Completați fiecare porție cu 1 linguriță de rouille și serviți restul pe lateral.