Bouillabaisse

Bouillabaisse
Bouillabaisse ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 8,24 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 349 calorii, 23g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Un amestec de — 1 frunză de dafin, — vin, - bulb de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ My simplified Fish Bouillabaisse-ma bouillabaisse versiune simplifi 89E, Bouillabaisse, și Bouillabaisse.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare, topiți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați restul ingredientelor până la usturoi și gătiți, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, dar nu rumenite, 5-10 minute.Acum adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, încă câteva minute. Nu arde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Adăugați pasta de roșii și gătiți un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
4
Se toarnă vinul, se fierbe ușor și se fierbe timp de 3 minute. Se amestecă roșiile cu sucul lor și se rupe cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați bulionul de pește, sarea și piperul și aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți timp de aproximativ o jumătate de oră.Puteți face această supă cu o zi înainte și o puteți păstra la frigider. Când sunteți gata să asamblați bouillabaisse, îndepărtați anasonul stelat și coaja de portocală și încălziți-l la foc mediu.Între timp, într-o oală mare de supă, aduceți 2 linguri de ulei de măsline la punctul de fumat la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Stoc De PeșteStoc De Pește
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați scoicile și gătiți, amestecând, timp de 2-3 minute. Acum turnați supa încălzită. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe timp de 3 minute.Amestecați peștele și continuați să gătiți, acoperit, timp de 1 minut. Apoi adăugați scoicile și gătiți până se termină, încă 2-3 minute. Aruncați orice scoici care nu s-au deschis și amestecați în Pernod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
PernodPernod
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
7
Serviți cu rondele de baghetă feliate subțire pe care le-ați prăjit ușor la cuptor și treceți un castron de rouille. Ideea este să aruncați o păpușă de rouille pe un cruton și să o așezați în supă, astfel încât rouille să se amestece și crutoanele să absoarbă bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
CrutoaneCrutoane
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Într-o oală mare, combinați peștele și/sau oasele și capetele cu apa, vinul, legumele feliate și aromaticele și aduceți bulionul de pește la foc mic la foc moderat. Se fierbe ușor timp de 30-45 de minute. Se strecoară bine stocul de pește și se lasă deoparte. Poate fi înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De PeșteStoc De Pește
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Folosind un mortar și un pistil, lăsați șofranul până când este zdrobit și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șofranșofran
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
10
Se amestecă într-o jumătate de linguriță de apă clocotită și se lasă să stea 5 minute.Între timp, combinați firimiturile de pâine cu suficientă apă fierbinte sau stoc de pește pentru a face o pastă liberă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Stoc De PeșteStoc De Pește
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Adăugați acest lucru la șofran.Acum adăugați usturoi, sare și cayenne și lira într-o pastă destul de netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
șofranșofran
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Se amestecă gălbenușul de ou până se combină bine. Continuați să bateți și să amestecați constant în timp ce stropiți încet în uleiul de măsline (cum ar fi prepararea maionezelorîncepeți cu doar câteva picături odată!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
13
Adăugați mai multă sare și cayenne, dacă este necesar. Dacă te sperii cu cât de usturoi este, Adaugă un mic vârf de zahăr. Dar aroma puternică se va disipa în supă și va fi delicioasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista