Boston Placinta Cu Crema De Prajiturele

Boston Placinta Cu Crema De Prajiturele
Boston Cream Pie Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 456 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de amestec de făină, pastă de fasole de vanilie, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Boston Cream Cupcakes, Boston Placinta Cu Crema De Prajiturele, și Boston Cream Cupcakes.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. aliniați două tigăi de brioșă cu 12 căni cu garnituri de cupcake și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Spargeți ouăle într-un recipient mic și lăsați-le deoparte. Puneți zahărul deoparte. Apoi, într-un castron mic, amestecați făina fără gluten, nucșoara și sarea împreună cu o furculiță și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Fără GlutenFăină Fără Gluten
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
În vasul unui mixer de stand la viteză medie, bateți untul cu un atașament cu palete până când untul este de culoare deschisă și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați zahărul în unt și continuați să bateți până când zahărul este încorporat uniform în unt. Opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului. Apoi reporniți mixerul la viteză mică și adăugați 1 ou la un moment dat, așteptând până când este complet încorporat în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Odată ce toate ouăle au fost adăugate, opriți mixerul și răzuiți părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că tot untul este încorporat cu ouăle.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ingredientele uscate în trei adaosuri, alternând cu laptele și uleiul, adăugate în două adăugiri, încorporând complet fiecare adăugare în aluat înainte de a trece la pasul următor. Dacă este necesar, opriți mixerul după fiecare adăugare și răzuiți părțile laterale ale vasului, apoi reluați amestecarea la nivel scăzut. Odată ce toate ingredientele uscate și laptele au fost combinate cu amestecul de unt, umpleți uniform cavitățile Cupcake pan două treimi din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Coaceți cupcakes-urile până când partea superioară a fiecărui cupcake este ușor elastică la atingere și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 14 până la 16 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți din cuptor și întoarceți imediat cupcakes-urile din tigaie pe un suport de răcire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Lasă cupcakes-urile să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
10
Punând totul împreună: folosind un corer de mere sau un cuțit, scoateți centrele din cupcakes-urile răcite și îndepărtați-le. Umpleți cupcakes-urile cu crema de patiserie cu fasole de vanilie. Pipează crema de unt de bezea italiană cu ciocolată neagră pentru a acoperi partea superioară a fiecărui cupcake răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Apple CorerApple Corer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Aduceți vasul sau recipientul superficial pentru crema de patiserie finită lângă plită și aveți și folia de plastic în apropiere. Măsurați untul și pasta de fasole de vanilie într-un recipient mic și aduceți-l lângă plită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
12
Turnați laptele și 1/4 cană de zahăr într-o cratiță grea și opăriți la foc mediu până când laptele începe să aburească. Nu fierbeți laptele!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Între timp, amestecați amidonul de porumb și restul de 1/4 cană de zahăr pentru a combina și preveni orice bulgări în amidonul de porumb, apoi adăugați oul întreg și gălbenușurile de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
14
Bateți amestecul de gălbenușuri de ou până se omogenizează și se combină complet, apoi aduceți în zona aragazului și așezați vasul cu gălbenușurile deasupra unui prosop umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Când laptele este aburit, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
16
Amestecând constant amestecul de gălbenuș de ou, turnați încet laptele într-un flux constant în amestecul de gălbenuș de ou. Odată ce tot laptele este combinat cu amestecul de gălbenuș de ou, turnați-l înapoi în cratiță și reveniți la foc mediu-mare, amestecând constant. Continuați să bateți și aduceți-l la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
17
Lăsați amestecul de gălbenuș de ou să fiarbă timp de 1 minut (și continuați să bateți constant, astfel încât să nu se formeze bulgări!) și apoi scoateți de pe foc. Se amestecă untul și pasta de fasole de vanilie, apoi se toarnă întregul conținut al oalei în vasul superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
18
Acoperiți imediat suprafața cremei de patiserie cu folia de plastic și dați-o la frigider până se răcește, aproximativ 1 oră. Odată răcit, scoateți din frigider și bateți până când este complet neted și liber. Umpleți o pungă de conducte cu crema de patiserie și puneți-o deoparte până când aveți nevoie de ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
19
Măsurați zahărul și 1/4 cană de apă într-o cratiță grea și încălziți la foc mare până când amestecul de zahăr atinge 250 de grade F, 15 până la 20 de minute (folosiți un termometru cu bomboane pentru a măsura temperatura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
20
În timp ce zahărul se gătește, bateți albușurile la viteză medie în vasul de amestecare al unui amestec de suport până la stadiul de vârf moale (albușurile vor arăta spumoase și albe). Aveți grijă să nu bateți peste albușuri (dacă albușurile de ou încep să pară aglomerate, atunci au fost biciuite. Dacă se întâmplă acest lucru, aruncați-le și începeți din nou! Dacă albii bat mai repede decât se gătește zahărul, reduceți viteza mixerului. Puteți oricând să măriți viteza dacă aveți nevoie!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
21
Adăugați crema de tartru și continuați să bateți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri De Ou (aproximativ 9)Albusuri De Ou (aproximativ 9)
22
În timp ce albușurile de ou bat la viteză medie, turnați ușor siropul de zahăr pe partea laterală a bolului de amestecare. Rotiți viteza la mare și bateți până când vasul de amestecare nu se mai simte cald la atingere, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
23
Între timp, topiți ciocolata neagră într-un castron sigur pentru microunde la intervale de 30 de secunde, amestecând între fiecare interval, până când ciocolata este complet topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
24
Întoarceți viteza mixerului înapoi la mediu și adăugați untul în bucăți mici până când este complet încorporat. Opriți mixerul, răzuiți părțile laterale ale bolului și adăugați pasta de fasole de vanilie și sarea de mare. Întoarceți mixerul la viteză medie-mică până când pasta de vanilie s-a amestecat în întregime prin crema de unt. Lingurați o cantitate mică (aproximativ 1/2 cană) din crema de unt în ciocolata neagră topită și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De VaniliePastă De Vanilie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
25
Adăugați amestecul de ciocolată înapoi în crema de unt și bateți bine, oprind mixerul pentru a răzui părțile laterale ale bolului pentru a vă asigura că toată ciocolata este combinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
26
Montați o pungă de plastic de 18 inci cu un vârf de 847 stele și răsuciți punga chiar lângă vârf pentru a preveni scurgerea cremelor de unt. În timp ce apucați punga de conducte chiar deasupra vârfului stelei cu mâna, pliați partea superioară a pungii de conducte peste mână și lingurați crema de unt în punga de conducte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista