Boston Creme Mini-Cupcakes
Boston Creme mini-Cupcakes ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 216 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână glazură de ciocolată, lapte, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Boston Creme Pie Cupcake, Boston Creme Pie Martini, și Clătite Boston Creme Pie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Pulverizați 24 de mini căni de briose cu spray de gătit.
Se amestecă amestecul de tort galben, apa, ouăle și uleiul vegetal într-un castron până se umezesc. Bateți cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute.
Puneți aluatul de tort în mini-cupele de brioșe pregătite, umplându-le aproximativ 2/3 pline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cupcakes-urile au crescut și sunt ușor maronii aurii, 15 până la 19 minute. Verificați dacă este gata după 10 minute. O scobitoare introdusă în centrul unui cupcake ar trebui să iasă curată. Lăsați cupcakes-urile să se răcească aproximativ 20 de minute.
Bateți amestecul instant de budincă de vanilie franceză și laptele împreună într-un castron timp de 2 minute. Lăsați budinca să stea încă 5 minute pentru a se îngroșa.
Puneți budinca de vanilie în fiecare cupcake cu aproximativ 1 1/4 linguriță de budincă de vanilie.
Congelați cupcakes-urile umplute timp de cel puțin 1 oră pentru a le ușura glazura.
Întindeți un strat foarte subțire de glazură de ciocolată peste fiecare cupcake; puneți la frigider cupcakes timp de 15 minute.
Întindeți al doilea strat mai gros de glazură peste primul strat.
Așezați o bucată mică de frișcă în centrul fiecărui cupcake înghețat și acoperiți cu un sfert de cireș maraschino. Puneți la frigider mini cupcakes până la servire.