Nevoie de o curs principal fără gluten? Borșul gros ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de gătit, sare, nap și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Borș, Borș, și Borș.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați păstârnacul, rădăcina de țelină, Napul și 1 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Nap
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați sfecla, roșiile, bulionul, apa, restul de 3/4 linguriță de sare și piperul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sifonada De Frunze De Kale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați kielbasa. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă 1/3 cană de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Kielbasa
Crengute De Marar Proaspat Culese
6
Se serveste acoperit cu smantana si restul de 3 linguri de marar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat Culese
1
Recomandarea vinului: California Sauvignon blanc are suficientă intensitate a gustului pentru a rezista borșului, iar natura subtilă pe bază de plante a aromei sale va accentua frumos mărarul.