Borș Gros

Borș Gros
Nevoie de o curs principal fără gluten? Borșul gros ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 463 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,8 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați ulei de gătit, sare, nap și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Borș, Borș, și Borș.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați păstârnacul, rădăcina de țelină, Napul și 1 linguriță de sare. Acoperiți și gătiți până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
NapNap
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați sfecla, roșiile, bulionul, apa, restul de 3/4 linguriță de sare și piperul. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați kielbasa. Reduceți focul și fierbeți, neacoperit, până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă 1/3 cană de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
KielbasaKielbasa
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Se serveste acoperit cu smantana si restul de 3 linguri de marar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
1
Recomandarea vinului: California Sauvignon blanc are suficientă intensitate a gustului pentru a rezista borșului, iar natura subtilă pe bază de plante a aromei sale va accentua frumos mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
BorșBorș
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Revista