Borș De Iarnă

Borș De Iarnă
Borșul de iarnă este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 6 porții. Această supă are 109 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, cartofi roșii, varză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 63 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Borș fierbinte de iarnă pentru o zi rece de iarnă, Borș, și Borș.

Instrucțiuni

1
Puneți bulionul, sfecla și cartofii într-o oală mare cu fund greu și aduceți-l la fierbere, apoi reduceți focul la foc mic. Acoperiți și gătiți până când legumele sunt doar fragede, aproximativ 20 de minute. Descoperiți și amestecați varza și oțetul de vin roșu. Condimentează, după gust, cu sare și piper (gust pentru nivelurile de sodiu din bulion înainte de sărare). Se fierbe încă 15 minute, amestecând ocazional. Puneți supa în boluri de servire și serviți cald. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
CartofiCartofi
VarzăVarză
SfeclăSfeclă
BulionBulion
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiIarnă
Revista