Borș cu carne
Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Borșul cu carne ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 447 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Dacă aveți la îndemână slănină, morcov, boabe de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Încercați Borș cu carne, Borș Cu Carne, și Varză De Toamnă Și Borș De Carne Afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/2 cană de sfeclă, oțet și zahăr într-un bol mic; la frigider, acoperit, peste noapte. Refrigerați sfecla rămasă.
Puneți carnea de vită, apa, slănina, sarea, boabele de piper, crengutele de pătrunjel, maghiranul și semințele de mărar (sau frunzele de busuioc) în cuptorul olandez.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți focul, fierbeți, parțial acoperit, la foc mediu până când carnea de vită este fragedă (aproximativ 2 ore).
Aruncați crengutele de pătrunjel.
Adăugați 3 căni sfecla, varza, prazul, ceapa, morcovul și cârnații; se fierbe, acoperit, la foc mic 30 de minute.
Pentru a servi, îndepărtați carnea de vită, slănina și cârnații; tăiați în bucăți de 2 inci. Întoarceți carnea și amestecul de sfeclă rezervat la cuptorul olandez.
Se presară cu mărar tăiat. Treceți smântână.