Borș

Borș
Borșul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.36 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 20g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de oțet de vin, varză savoy, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până iaurt simplu degresat ai putea urma acest curs principal cu Iaurt De Var ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Borș II, Borș, și Borș pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 6 căni de bulion, coadă de vită și ceapă la fiert într-o oală mare. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
BulionBulion
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Transferați carnea pe suprafața de lucru; tăiați grăsimea, tendonul și osul și aruncați-le. Se toacă carnea; se acoperă și se răcește. Se răcește ușor bulionul. Se răcește descoperit în oală până la rece, cel puțin 4 ore și până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Puneți grăsimea din partea superioară a bulionului răcit și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
4
Adăugați restul de 4 căni de bulion conservat, sfeclă, morcovi și cartofi; se aduce la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Se amestecă varza și 1/2 cană de mărar; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se amestecă oțetul. Supă de oală în boluri. Se acoperă cu iaurt și restul de 1/4 cană de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
LegumeLegume
VarzăVarză
MorcovMorcov
OțetOțet
CartofiCartofi
IaurtIaurt
SfeclăSfeclă
BulionBulion
MărarMărar
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
5
Per porție: calorii, 223; grăsimi totale, 2 g; grăsimi saturate, 1 g; Colesterol, 11 mg
6
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Revista