Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bori de miel și cartofi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 752 calorii, 30g de proteine, și 55g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,6 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți garam masala, miel, frunze de coriandru și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Vindaloo de miel și cartofi, Resturi de plăcintă cu miel și cartofi, și Tigaie de miel și cartofi.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie grea și prăjiți uscat almons, caju, arahide, năut, semințe de susan și ceapă și gătiți la foc mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Caju
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scoateți din tigaie.Acum adăugați semințele de coriandru, semințele de chimen, ardeii iute roșii uscați și nuca de cocos desicată. Gatiti timp de 3 minute.Puneți toate nucile prăjite și condimentele într-un blender cu apă și amestecați într-o pastă. Setați pasta pe o parte și spălați blenderul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De Coriandru
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Stropi în Formă De Inimă
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Tăiați nuca de cocos proaspătă în bucăți și puneți în blender cu 2 căni de apă și lichidați. Se strecoară lichidul și se lasă deoparte.Înmuiați pulpa de tamarind în 1/2 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Tamarind
Stropi în Formă De Inimă
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Încălziți uleiul într-o oală mare și prăjiți cuișoarele, scorțișoara,boabele de piper și jumătate din frunzele de curry, prăjiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Hârtie De Orez
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați cartofii și sarea și prăjiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Scoateți cartofii și lăsați-i deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
7
Adăugați ceapa feliată în oală și prăjiți timp de 8 minute
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Adăugați carnea și prăjiți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Adăugați 3 căni de apă și frunzele de curry și sare după gust, gătiți timp de 40 de minute la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Curry
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Adăugați amestecul de nuci și condimente, turmeric și garam masala, ardeii iute verzi și apa de tamarind. Se amestecă pentru a se amesteca toate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Garam Masala
Tamarind
Turmeric
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
11
Adăugați cartofii, laptele de cocos, frunzele de coriandru și menta, gătiți acoperit timp de 30 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
12
Se servește cu orez fiert și un curry de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper