Boreks

Boreks
Boreks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 131 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, filo, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Boreks (Produse De Patiserie Turcești), și Boreks (Aperitive Turcești).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177° (180C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați feta, menta și nucșoara și condimentați cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3
Așezați foile filo una peste alta și tăiați-le în 3 benzi lungi, de 4 inci (10 cm) lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
4
Luând câte o fâșie de patiserie, periați cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Așezați o linguriță de amestec de brânză la un capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
6
Rulați patiseria într-un cilindru, oprindu-vă după rulare o treime pentru a se plia pe laturile lungi ale filo-ului pentru a închide complet umplutura, apoi terminați rularea. Asigurați-vă că capetele sunt bine sigilate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați pe foaia de copt și acoperiți cu un prosop de hârtie umed. Nu lăsați produsele de patiserie să se atingă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Ungeți ușor o altă foaie de copt cu untul. Aranjați produsele de patiserie pe foaie și periați cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți timp de 10-12 minute, sau până când sunt crocante și aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Se servește fierbinte sau cald.
1
Spanac Boreks: înlocuiți umplutura de brânză cu următorul amestec: Saut 2 scallions tocate în 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă 5oz (140g) frunze de spanac pentru copii; gatiti pana se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
2
Se scurge, se răcește, apoi se toacă mărunt.
3
Se amestecă în ceașcă brânză feta maruntita si 1 lingura marar tocat. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
4
articol var
5
Type_27_data = {};
6
articol
7
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista