Boreks
Boreks ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 24 de porții cu 131 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți piper, filo, nucșoară și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Boreks (Produse De Patiserie Turcești), și Boreks (Aperitive Turcești).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177° (180C).
Combinați feta, menta și nucșoara și condimentați cu piper negru.
Așezați foile filo una peste alta și tăiați-le în 3 benzi lungi, de 4 inci (10 cm) lățime.
Luând câte o fâșie de patiserie, periați cu unt.
Așezați o linguriță de amestec de brânză la un capăt.
Rulați patiseria într-un cilindru, oprindu-vă după rulare o treime pentru a se plia pe laturile lungi ale filo-ului pentru a închide complet umplutura, apoi terminați rularea. Asigurați-vă că capetele sunt bine sigilate.
Transferați pe foaia de copt și acoperiți cu un prosop de hârtie umed. Nu lăsați produsele de patiserie să se atingă.
Ungeți ușor o altă foaie de copt cu untul. Aranjați produsele de patiserie pe foaie și periați cu untul rămas.
Coaceți timp de 10-12 minute, sau până când sunt crocante și aurii.
Se servește fierbinte sau cald.
Spanac Boreks: înlocuiți umplutura de brânză cu următorul amestec: Saut 2 scallions tocate în 1 lingură de ulei de măsline. Se amestecă 5oz (140g) frunze de spanac pentru copii; gatiti pana se ofilesc.
Se scurge, se răcește, apoi se toacă mărunt.
Se amestecă în ceașcă brânză feta maruntita si 1 lingura marar tocat. Se condimentează cu sare și piper.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;