Boo-tiful " Jell-O cupe

Boo-tiful
Boo-tiful "cupe JELL-O ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 35 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 50 și costă 6 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, gelatină cu aromă de portocale jell-o, topping cu bici rece și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cupe JELL-O pentru cookie-uri, Cosmopolitan Jell-O Cups, și JELL-O cupe pentru biscuiți cu fructe de pădure Jell-O pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mare; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Aroma De CapsuniCu Aroma De Capsuni
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați gheață; se amestecă 3 până la 5 min. sau până când gelatina este îngroșată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vermut StropitorVermut Stropitor
3
Îndepărtați orice gheață netopită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
4
Bateți în 1/3 cană bici rece până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
5
Se toarnă în 4 feluri de desert.
6
La frigider 30 min. sau până la firmă.
7
Picătură rămase bici rece de linguri pe deserturi să semene cu fantome.
8
Adăugați chipsuri de ciocolată pentru ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista