Bon Appetit ' s Braciole
Bon Appetit 's Braciole ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 88 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână sfoară de bucătărie, cotlete de porc, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Toateretete are 161 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Bon Appetit ' s Braciole, Chiftele Bon Appetit, și Bon Apetit Margarita De Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm carnea de porc cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/8 inch (1/3 cm). Puneți carnea de vită la aceeași grosime.
Așezați carnea pe o suprafață de lucru cu partea scurtă orientată spre dvs. și acoperiți-le cu straturi de salam, ouă, pătrunjel, usturoi tocat și brânză Pecorino Romano.
Rotiți carnea pentru a forma rulouri scurte, grase, cu multă umplutură; asigurați-le cu sfoară.
Rotiți-le bine pentru a preveni scăparea umpluturii. Refrigerați până când sosul de paste se fierbe și sunteți gata să rumeniți carnea.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare. Pan-prăjiți rulourile pe fiecare parte până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. (Gătiți braciolul în loturi dacă nu se potrivesc toate în tigaie.)
Aduceți sosul de spaghete la foc mic la foc mic și gătiți braciole în sos până se înmoaie, aproximativ 2 ore.