Bombă Fără Gluten-Umplutură Diggity
Gluten-Free Bomb-Diggity umplutura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegană servește 4 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 214 calorii. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, rozmarin, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bomba Diggity negrese - înapoi la școală petrecere, Umplutură De Ziua Recunoștinței Cu Ierburi Fără Gluten, Fără Lactate, și Umplutură Fără Gluten.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Tăiați feliile de pâine în cuburi și întindeți-le pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cuburile sunt uscate și crocante, 15 până la 20 de minute.
Încălziți 3 linguri de ulei de cocos într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina si prazul in uleiul incins pana se inmoaie, 8-10 minute.
Transferați legumele într-un castron și amestecați cuburi de pâine fără gluten, pătrunjel, salvie, maghiran, cimbru, rozmarin și 2 linguri de ulei de cocos în legume. Umpleți pansamentul cu bulion de legume, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine.
Transferați într-un vas de copt pătrat de 9 inci și acoperiți cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți până când umplutura este încălzită și partea superioară este ușor maro aurie, încă aproximativ 15 minute.