Gluten-Free Bomb-Diggity umplutura ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă vegană servește 4 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 214 calorii. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine, rozmarin, ulei de cocos și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Bomba Diggity negrese - înapoi la școală petrecere, Umplutură De Ziua Recunoștinței Cu Ierburi Fără Gluten, Fără Lactate, și Umplutură Fără Gluten.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Tăiați feliile de pâine în cuburi și întindeți-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cuburile sunt uscate și crocante, 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Încălziți 3 linguri de ulei de cocos într-o tigaie la foc mediu. Gatiti si amestecati ceapa, telina si prazul in uleiul incins pana se inmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Cocos
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Transferați legumele într-un castron și amestecați cuburi de pâine fără gluten, pătrunjel, salvie, maghiran, cimbru, rozmarin și 2 linguri de ulei de cocos în legume. Umpleți pansamentul cu bulion de legume, aproximativ 1/2 cană la un moment dat, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Ulei De Cocos
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Maghiran
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Transferați într-un vas de copt pătrat de 9 inci și acoperiți cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți până când umplutura este încălzită și partea superioară este ușor maro aurie, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman