Bomboanele maro ale mătușii Bill
Bomboanele brune ale mătușii Bill ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 15 și costă $2.25 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 61G de grăsime, și un total de 889 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 92 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, extract de vanillan, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Bomboanele maro ale mătușii Bill, Varza umplută a mătușii Peggy și a unchiului Bill, și Legumele prăjite ale lui Bill.
Instrucțiuni
Ungeți un vas de 9x13 inch și o cratiță medie și grea.
În cratița cu unt, combinați 4 căni de zahăr și smântâna. Pregătiți-vă.
Într-o tigaie mare grea la foc mediu, turnați restul de 2 căni de zahăr. Gatiti, amestecand continuu, pana cand zaharul incepe sa se topeasca.
Puneți cratița la foc mic, amestecând ocazional. Continuați să gătiți și amestecați zahărul în tigaie până când este complet topit și maro deschis.
Se toarnă zahărul topit foarte încet, într-un jet subțire, în crema care fierbe ușor, amestecând continuu (acest pas poate dura cinci minute și funcționează cel mai bine dacă cineva puternic toarnă zahărul topit v-e-r-y s-l-O-w-l-y.)
Se încălzește acum, fără agitare, la 242 până la 248 grade F (116 până la 120 grade C), sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează o bilă fermă, dar flexibilă.
Se ia de pe foc și se amestecă bicarbonatul de sodiu (amestecul se va spuma). Aruncați untul în amestecul de spumare și lăsați să se odihnească fără a amesteca 30 de minute.
Amestecați vanilia cu o lingură de lemn și continuați să amestecați energic până când amestecul își pierde luciul, 10 până la 15 minute. Apoi pliați în nuci pecan și transformați rapid bomboanele în vasul pregătit de 9x13 inch.
Se lasă să se răcească până se încălzește și se taie în bucăți de 1 inch.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Nomine Renard Brut. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 50 de dolari.
![Numele Lui Renard Brut]()
Numele Lui Renard Brut
Note citrice, piersici albe și biscuiți cu unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă, cu un finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier