Bomboane Înghețate (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri)

Bomboanele înghețate (Cantitatea de schimb de Cookie-uri) ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă servește 72. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână vanilie, ciocolată de copt, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Oameni De Turtă Dulce (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri), Snickerdoodles De Vacanță (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri), și Flori De Unt De Arahide (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mare, bateți toate ingredientele bonbonului, cu excepția pastei de migdale, cu mixerul electric la viteză medie sau amestecați cu lingura, până se formează aluatul.
Tăiați pasta de migdale în felii de 1/4 inch; tăiați fiecare felie în sferturi. Formați o bilă de aluat de 1 inch în jurul fiecărei bucăți de pastă de migdale. Rotiți ușor pentru a forma mingea.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foaia de cookie-uri unsuroasă.
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când se fixează și fundul devine maro auriu.
Scoateți din foaia cookie în suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Pentru glazura de vanilie, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de glazură cu bomboane de vanilie până se omogenizează.
Pentru glazura de ciocolată, într-un castron mic, amestecați toate ingredientele de glazură cu bomboane de ciocolată până se omogenizează. Dacă este necesar, amestecați lapte suplimentar, câte 1 linguriță, până când este suficient de moale pentru a se răspândi.
Înmuiați blaturile de fursecuri în glazuri și presărați cu decoruri după dorință.