Bomboane tari cu unt

Bomboane tari cu unt
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete vegetariene fără gluten și lacto ovo la repertoriul dvs., Butterscotch Hard Candy ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 11 cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine, 0 g de grăsimi și un total de 90 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. Dacă aveți zahăr, sare, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 7%. Acest scor este îmbunătățibil. Încercați bomboane tari, bomboane tari de mentă și bomboane de miere cu unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unge un 15-in. x 10 inchi. x 1 inch. tigaie cu 1 lingurita de unt; pus deoparte. Taiati untul ramas cubulete si puneti deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr SpumantGarnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr Spumant
Echipamente pe care le vei folosi
Kilograme De Carne De Umăr De Porc, Tăiată în Cuburi La 1 Inch PătratKilograme De Carne De Umăr De Porc, Tăiată în Cuburi La 1 Inch Pătrat
2
Într-o cratiță grea, combina zahărul, apa și siropul de porumb. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu fără a amesteca. Gatiti, neacoperit, pana cand un termometru pentru bomboane indica 270° (etapa de crack moale).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (1 Halbă) De înghețată De Vanilie, Topită, împărțită2 Căni (1 Halbă) De înghețată De Vanilie, Topită, împărțită
24 De Nonpareils Roșii24 De Nonpareils Roșii
Garnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr SpumantGarnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr Spumant
Tăiate în 2 StraturiTăiate în 2 Straturi
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*1 Ardei Scotch Bonet, Fără Sămânță și Feliat Subțire*
3
Adăugați mierea, sarea și untul rămas; se amestecă constant până când amestecul ajunge la 300° (etapa hard-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr SpumantGarnitură: Drajeuri Argintii, Perle De Zahăr, Zahăr Spumant
GarumGarum
1 Lime Verde, Cu Coaja, Pentru Ornat1 Lime Verde, Cu Coaja, Pentru Ornat
4
Se ia de pe foc. Se amestecă extractul de rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De RomExtract De Rom
5
Se toarnă în tava pregătită fără a răzui; nu răspândiți. Se răcește timp de 1-2 minute sau până când bomboana este aproape întărită. Scor în 1-in. pătrate; se răcește complet. Despărțiți pătratele. Depozitați într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 De Nonpareils Roșii24 De Nonpareils Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
Kilograme De Carne De Umăr De Porc, Tăiată în Cuburi La 1 Inch PătratKilograme De Carne De Umăr De Porc, Tăiată în Cuburi La 1 Inch Pătrat

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Famille Vincent Cremant de Bourgogne, cu un rating de 4 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Famile Vincent Cremant de Bourgogne
Din strugurii Chardonnay, acest sclipitor aliează prospețimea, corpul și netezimea. Cremant Brut este uscat și oferă bule fine (1,5 Milioane/30 de minute – noi le-am numărat, dar nu trebuie să mă credeți pentru asta!), note de flori la nas, crocante și fructate la gust. Este un clasic excelent pentru toate ocaziile festive.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista