Bomboane Din Spumă De Mare
Bomboane de spumă de mare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 50 și costă 7 cenți pe porție. Dacă aveți nuci pecan, apă, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Spuma de dovlecel - - - Spuma de dovlecel, și Mocha Semifreddo cu spumă de lapte fierbinte.
Instrucțiuni
Combinați zaharurile maro deschis și alb, apa, siropul de porumb și sarea într-o cratiță grea de 2 litri. Gatiti acoperit pana cand amestecul fierbe rapid.
Scoateți capacul, puneți termometrul pentru bomboane în tigaie și gătiți fără a amesteca la 260 grade F (127 grade C).
Bateți albușurile până se înțepenesc.
Se toarnă siropul fierbinte în jet subțire peste albușuri, bătând constant cu mixerul electric la viteză mare.
Adăugați aromă de vanilie și pecan.
Continuați să bateți până se formează vârfuri moi și bomboanele încep să-și piardă luciul. Se amestecă nucile pecan și se lasă cu linguri pe hârtie cerată. Când bomboanele s-au setat, depozitați într-un recipient etanș.