Bomboane De Porumb
Bomboane de porumb este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Un amestec de sirop de porumb, unt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bomboane De Porumb, Bomboane De Porumb Bomboane, și Coaja De Porumb Bomboane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați zahărul pudră, laptele uscat și sarea în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de 4 până la 5 ori până când amestecul este neted și bine combinat. Pune deoparte.
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o oală de 2 litri. Se pune la foc mediu, se acoperă și se gătește 4 minute.
Adăugați untul, tăiați pe un termometru cu bomboane și aduceți amestecul la 230 de grade F, aproximativ 1 până la 2 minute. Când siropul de zahăr atinge 230 de grade F, scoateți vasul de pe foc și scoateți termometrul.
Adăugați vanilia și amestecul uscat, amestecând continuu cu o spatulă de silicon până când se combină bine.
Se toarnă pe o tigaie pe jumătate de foaie căptușită cu un covor de copt din silicon. Se răcește până când amestecul este suficient de rece pentru a se manipula, aproximativ 10 până la 15 minute. Împărțiți aluatul în 3 bucăți egale.
Adăugați 2 picături de colorant alimentar galben la 1 bucată și frământați aluatul până când culoarea este consistentă pe tot parcursul.
Adăugați 2 picături de portocaliu la a doua piesă și frământați până când culoarea este consistentă pe tot parcursul. Lăsați a treia piesă albă.
Rotiți fiecare bucată de aluat într-o șuviță, lungă de aproximativ 18 inci.
Tăiați fiecare fir în jumătate.
Rotiți 1 din piesele albe într-o șuviță care are o grosime de aproximativ 1/2 inci și o lungime de aproximativ 22 inci. Repetați cu o bucată galbenă și o bucată portocalie.
Așezați firele una lângă alta și apăsați-le împreună folosind degetele.
Tăiați firul în bucăți de 4 inci.
Așezați firele, 1 la un moment dat, pe covorul de silicon și apăsați într-o formă de pană, ca un triunghi. Folosiți o felie de unt de sârmă pentru a tăia bomboanele în bucăți. Dacă nu aveți o felie de unt de sârmă, folosiți un cuțit, răzuitor de bancă metalică sau tăietor de pizza pentru a tăia aluatul în bucăți mici. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Așezați bucățile finite pe o bucată de pergament sau hârtie cerată pentru a se usca timp de 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș cu hârtie pergament între fiecare strat.