Bomboane De Porumb

Bomboane De Porumb
Bomboane de porumb este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 3 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Un amestec de sirop de porumb, unt, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Halloween. 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 6%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bomboane De Porumb, Bomboane De Porumb Bomboane, și Coaja De Porumb Bomboane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați zahărul pudră, laptele uscat și sarea în vasul unui robot de bucătărie. Pulsați de 4 până la 5 ori până când amestecul este neted și bine combinat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Lapte PrafLapte Praf
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într-o oală de 2 litri. Se pune la foc mediu, se acoperă și se gătește 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați untul, tăiați pe un termometru cu bomboane și aduceți amestecul la 230 de grade F, aproximativ 1 până la 2 minute. Când siropul de zahăr atinge 230 de grade F, scoateți vasul de pe foc și scoateți termometrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați vanilia și amestecul uscat, amestecând continuu cu o spatulă de silicon până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
6
Se toarnă pe o tigaie pe jumătate de foaie căptușită cu un covor de copt din silicon. Se răcește până când amestecul este suficient de rece pentru a se manipula, aproximativ 10 până la 15 minute. Împărțiți aluatul în 3 bucăți egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați 2 picături de colorant alimentar galben la 1 bucată și frământați aluatul până când culoarea este consistentă pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Cu Aer, Tăiate în Fâșii Subțiri
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
8
Adăugați 2 picături de portocaliu la a doua piesă și frământați până când culoarea este consistentă pe tot parcursul. Lăsați a treia piesă albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
9
Rotiți fiecare bucată de aluat într-o șuviță, lungă de aproximativ 18 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
10
Tăiați fiecare fir în jumătate.
11
Rotiți 1 din piesele albe într-o șuviță care are o grosime de aproximativ 1/2 inci și o lungime de aproximativ 22 inci. Repetați cu o bucată galbenă și o bucată portocalie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
12
Așezați firele una lângă alta și apăsați-le împreună folosind degetele.
13
Tăiați firul în bucăți de 4 inci.
14
Așezați firele, 1 la un moment dat, pe covorul de silicon și apăsați într-o formă de pană, ca un triunghi. Folosiți o felie de unt de sârmă pentru a tăia bomboanele în bucăți. Dacă nu aveți o felie de unt de sârmă, folosiți un cuțit, răzuitor de bancă metalică sau tăietor de pizza pentru a tăia aluatul în bucăți mici. Repetați procedura cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Răzuitor De AluatRăzuitor De Aluat
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
15
Așezați bucățile finite pe o bucată de pergament sau hârtie cerată pentru a se usca timp de 1 oră. A se păstra într-un recipient etanș cu hârtie pergament între fiecare strat.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Chocodrops)(cum Ar Fi Chocodrops)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Revista