Bomboane De Nuga Caramel
Bomboane de nuga Caramel este un fără gluten rețetă cu 48 de porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 102 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 53 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coacere ciocolată, caramele, unt de arahide cremos și apă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Crunchy Arahide Caramel Nougat Candy Bar, Bomboane De Nuga Gumdrop, și Nuga Nuga Caramel Bites.
Instrucțiuni
Într-un castron mare pentru microunde, topiți ciocolata albă; se amestecă până se omogenizează. Se amestecă crema de marshmallow și untul de arahide.
Lăsați să stea 5 minute sau până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Într-un alt vas sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți caramelele cu apă; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați bilele în caramel; lăsați excesul să se scurgă.
Se rulează în arahide și se așează pe foi de copt căptușite cu hârtie cerată. Se răcește până se întărește. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid, cu note de verde tipice Chardonnay-ului. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată cu fructe albe proaspete (lămâie și pere) și cu flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.