Bomboane De Migdale

Bomboane De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bomboanele de migdale. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de ulei de migdale, alternativă de lapte, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Almond Rock Candy, Low Carb Migdale Bucurie Candy Bar, și Imitator Migdale Bucurie Candy Baruri.

Instrucțiuni

1
Înmuiați migdalele timp de 2 ore și îndepărtați pielea,Macinați migdalele cu lapte de cocos și zahăr până la paste.To o tigaie antiaderentă se adaugă pasta măcinată, extractul de șofran și se gătește pe aragaz la foc mediu.Continuați să amestecați, adăugați uleiul de migdale și continuați să amestecați până devine gros în consistență și nu lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ulei De MigdaleUlei De Migdale
(23)(23)
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
șofranșofran
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
2
Se toarnă pe o tavă unsă cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
3
Încingeți bomboanele cu migdale feliate sau întregi.Se răcește timp de 20 de minute și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
4
Tăiați în diamante și serviți.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista