Bomboane De Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați bomboanele de migdale. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 187 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 10. Un amestec de ulei de migdale, alternativă de lapte, migdale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 16 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Almond Rock Candy, Low Carb Migdale Bucurie Candy Bar, și Imitator Migdale Bucurie Candy Baruri.
Instrucțiuni
Înmuiați migdalele timp de 2 ore și îndepărtați pielea,Macinați migdalele cu lapte de cocos și zahăr până la paste.To o tigaie antiaderentă se adaugă pasta măcinată, extractul de șofran și se gătește pe aragaz la foc mediu.Continuați să amestecați, adăugați uleiul de migdale și continuați să amestecați până devine gros în consistență și nu lipicios.
Se toarnă pe o tavă unsă cu ulei.
Încingeți bomboanele cu migdale feliate sau întregi.Se răcește timp de 20 de minute și
Tăiați în diamante și serviți.