Bomboane De Jeleu De Vin Fiert

Bomboane De Jeleu De Vin Fiert
Se pot face bomboane de jeleu de vin fiert în aproximativ 35 de minute. Această rețetă face 36 de porții cu 59 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită suc de portocale, zahăr, sirop de porumb și vin. Funcționează bine ca un condiment ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Bomboane De Jeleu De Vin Fiert, Jeleu De Vin Fiert, și Bomboane De Jeleu Portocaliu.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați vinul, coaja de portocală, sucul, bățul de scorțișoară și cuișoarele; aduceți doar la foc mic (nu fierbeți) la foc mediu-mic. Reduceți căldura; fierbeți ușor, neacoperit, 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
SucSuc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Lăsați să stea 1 oră.
3
Linia a 9x5-in. tigaie cu folie; înveliți folia cu spray de gătit. Se strecoară amestecul de vin, aruncând coaja de portocală și condimentele. Întoarceți vinul fiert în cratiță; se amestecă pectina și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PectinăPectină
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
CondimenteCondimente
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se încălzește la foc mediu-mare.
5
Între timp, într-o cratiță mare, combinați zahărul și siropul de porumb; aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând continuu. Se amestecă amestecul de vin. Continuați să fierbeți 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
ZahărZahăr
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma, dacă este necesar. Se toarnă imediat în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Lăsați să stea până se fixează, aproximativ 5 ore sau peste noapte.
8
Pentru acoperire, presărați 2 linguri de zahăr peste un 14x12-in. foaie de hârtie pergament. Inversați bomboanele pe zahăr. Cu un cuțit înmuiat în apă caldă, tăiați bomboanele în 1-in. pătrate; se acoperă cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuțitCuțit
9
Transferați bomboanele într-un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
10
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei peste noapte. A se păstra în recipiente etanșe până la 1 săptămână.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista