Bomboane De Jeleu De Vin Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați bomboanele cu jeleu de vin fiert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați benzi de coajă de portocală, pectină de fructe pudră, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jeleu De Vin Fiert, Bomboane Cu Jeleu De Lămâie, și Bomboane De Jeleu Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați vinul, coaja de portocală, sucul, bățul de scorțișoară și cuișoarele; aduceți doar la foc mic (nu fierbeți) la foc mediu-mic. Reduceți căldura; fierbeți ușor, neacoperit, 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Linia a 9x5-in. tigaie cu folie; înveliți folia cu spray de gătit. Se strecoară amestecul de vin, aruncând coaja de portocală și condimentele. Întoarceți vinul fiert în cratiță; amestecați pectina și bicarbonatul de sodiu.
Se încălzește la foc mediu-mare.
Între timp, într-o cratiță mare, combinați zahărul și siropul de porumb; aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant. Se amestecă amestecul de vin. Continuați să fierbeți 1 minut, amestecând constant.
Scoateți din căldură; îndepărtați spuma, dacă este necesar. Se toarnă imediat în tava pregătită.
Se lasă să stea până se fixează, aproximativ 5 ore sau peste noapte.
Pentru acoperire, presărați 2 linguri de zahăr peste un 14x12-in. foaie de hârtie pergament. Inversați bomboanele pe zahăr. Cu un cuțit înmuiat în apă caldă, tăiați bomboanele în 1-in. pătrate; se acoperă cu zahărul rămas.
Transferați bomboanele într-un suport de sârmă.
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei peste noapte. A se păstra în recipiente etanșe până la 1 săptămână.