Bomboane De Jeleu De Vin Fiert

Bomboane De Jeleu De Vin Fiert
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați bomboanele cu jeleu de vin fiert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 42 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați benzi de coajă de portocală, pectină de fructe pudră, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Jeleu De Vin Fiert, Bomboane Cu Jeleu De Lămâie, și Bomboane De Jeleu Portocaliu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, combinați vinul, coaja de portocală, sucul, bățul de scorțișoară și cuișoarele; aduceți doar la foc mic (nu fierbeți) la foc mediu-mic. Reduceți căldura; fierbeți ușor, neacoperit, 10 minute pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Lăsați să stea 1 oră.
3
Linia a 9x5-in. tigaie cu folie; înveliți folia cu spray de gătit. Se strecoară amestecul de vin, aruncând coaja de portocală și condimentele. Întoarceți vinul fiert în cratiță; amestecați pectina și bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
PectinăPectină
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Se încălzește la foc mediu-mare.
5
Între timp, într-o cratiță mare, combinați zahărul și siropul de porumb; aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând constant. Se amestecă amestecul de vin. Continuați să fierbeți 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Scoateți din căldură; îndepărtați spuma, dacă este necesar. Se toarnă imediat în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se lasă să stea până se fixează, aproximativ 5 ore sau peste noapte.
8
Pentru acoperire, presărați 2 linguri de zahăr peste un 14x12-in. foaie de hârtie pergament. Inversați bomboanele pe zahăr. Cu un cuțit înmuiat în apă caldă, tăiați bomboanele în 1-in. pătrate; se acoperă cu zahărul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Transferați bomboanele într-un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
10
Lăsați să stea, neacoperit, la temperatura camerei peste noapte. A se păstra în recipiente etanșe până la 1 săptămână.
DificultateExpert
Gata În35 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista