Bomboane De Ciocolată Neagră Cu Praf De Cacao

Bomboane De Ciocolată Neagră Cu Praf De Cacao
Bomboane de ciocolată neagră cu praf de cacao ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 3,26 USD pe porție. O porție conține 1225 calorii, 17g de proteine, și 82G de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată, ouă, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Bomboane De Ciocolată Neagră Cu Praf De Cacao, Migdale Acoperite Cu Ciocolată Neagră Cu Praf De Cacao (Power Foods), și Tort de ciocolată neagră-Caramel cu castane cu praf auriu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru glazura de Ganache de ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
GlazuraGlazura
2
Într-o cratiță mică, combinați smântâna grea și zahărul și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Așezați ciocolata într-un vas termorezistent și turnați amestecul de smântână fierbinte deasupra. Se odihnește 1 minut, apoi se amestecă împreună până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Transferați amestecul într-un vas de copt superficial și acoperiți suprafața cu folie de plastic. Se răcește la temperatura camerei până când ganache se îngroașă până la o consistență de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
5
Pentru siropul de ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
6
Într-o cratiță medie, aduceți zahărul și 3/4 cană de apă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se ia de pe foc și, folosind un blender manual, se face piure în ciocolată până se omogenizează. Se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
8
Pentru tortul cu ciocolată Genoise
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
9
Preîncălziți cuptorul la 320 km F. Ungeți interiorul unui vas din oțel inoxidabil de 3 litri cu spray de gătit antiaderent și acoperiți ușor cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
10
Umpleți o treime dintr-o cratiță medie cu apă și aduceți la foc mic. În vasul unui mixer electric, bateți pentru a combina ouăle, gălbenușul și zahărul. Puneți vasul peste oala cu apă clocotită. Continuați să bateți până când temperatura amestecului ajunge la 140 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scoateți de pe foc și așezați vasul pe potrivirea mixerului cu un accesoriu pentru bici. Bateți la viteză medie-mare până se răcește la temperatura camerei și formează panglici pe măsură ce cade din Tel, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
12
Cerneti pudra de cacao si cele 1 1/2 cani de faina impreuna intr-un bol mediu. Cu o spatulă de cauciuc, pliați ingredientele uscate în amestecul de ouă în 3 adaosuri, până când nu rămân dungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
13
Îndoiți laptele și untul topit până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
LapteLapte
14
Transferați aluatul în vasul pregătit din oțel inoxidabil de 3 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Așezați vasul pe o foaie de copt și transferați-l în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
16
Coaceți timp de 1 oră și verificați tortul introducând un tester de tort în centru. Odată ce testerul iese curat, scoateți din cuptor și răsturnați imediat tortul pe un suport de răcire.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
17
Odată răcit, folosiți un cuțit zimțat pentru a împărți tortul în 3 straturi uniforme și așezați-le pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
18
Periați fiecare strat cu aproximativ 2 linguri de sirop de ciocolată pe fiecare parte pentru a se umezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De CiocolatăSirop De Ciocolată
19
Înghețați partea superioară a celor 2 straturi inferioare cu suficientă ganache pentru a egala grosimea straturilor de tort. Stivați straturile la loc și înghețați exteriorul tortului cu ganache-ul rămas.
20
Pentru panglicile de ciocolată
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
21
Se toarnă aproximativ 1/2 cană de ciocolată pe o suprafață plană de marmură, sticlă sau oțel inoxidabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
22
Întindeți-l într-un dreptunghi gros de 1 milimetru, lung de aproximativ 2 picioare pe 6 inci lățime. Lăsați ciocolata să se stabilească timp de 5 minute sau până când nu mai este lichidă sau strălucitoare, dar este încă ușor moale. Cu o spatulă din oțel inoxidabil cu muchii drepte ținută la un unghi de 45 de grade, răzuiți ciocolata în lățime pentru a forma panglici ondulate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
23
Transferați panglicile într-o tavă și repetați procesul până când se folosește toată ciocolata. Decorați tortul cu panglicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista