Bomboane De Ciocolată Cu Nucă De Cocos

Bomboane De Ciocolată Cu Nucă De Cocos
Batoanele de ciocolată cu nucă de cocos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, firimituri de biscuiți graham, bomboane de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Bomboane Cu Nucă De Cocos, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Bomboane De Ciocolată-Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Amestecați firimiturile de cracker graham, untul și zahărul într-un castron. Apăsați amestecul în vasul de copt pregătit pentru a forma o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Combinați nuca de cocos, laptele condensat îndulcit și nucile pecan într-un alt castron până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Întindeți amestecul de nucă de cocos peste crusta de cracker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru LegarePentru Legare
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, aproximativ 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Topiți batonul de ciocolată și untul de arahide într-o cratiță mică la foc foarte mic, gătind și amestecând până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
7
Întindeți amestecul de ciocolată uniform peste batoanele de nucă de cocos răcite. Se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Tăiați în bare înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista