Bomboane De Ciocolată Cu Nucă De Cocos
Batoanele de ciocolată cu nucă de cocos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 360 calorii. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, firimituri de biscuiți graham, bomboane de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Batoane De Bomboane Cu Nucă De Cocos, Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), și Bomboane De Ciocolată-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Amestecați firimiturile de cracker graham, untul și zahărul într-un castron. Apăsați amestecul în vasul de copt pregătit pentru a forma o crustă.
Combinați nuca de cocos, laptele condensat îndulcit și nucile pecan într-un alt castron până se amestecă bine.
Întindeți amestecul de nucă de cocos peste crusta de cracker.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este setat, aproximativ 15 minute. Se lasă deoparte să se răcească complet, aproximativ 1 oră.
Topiți batonul de ciocolată și untul de arahide într-o cratiță mică la foc foarte mic, gătind și amestecând până se omogenizează, aproximativ 2 minute.
Întindeți amestecul de ciocolată uniform peste batoanele de nucă de cocos răcite. Se răcește până se fixează, aproximativ 15 minute.
Tăiați în bare înainte de servire.