Bomboane De Casă
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Batoanele de bomboane de casă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 431 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 58 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ouă, lapte condensat, glazură de ciocolată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Rețete similare includ Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Bomboane De Casă, și Batoane De Bomboane Butterfinger De Casă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mediu, cremă împreună untul și zahărul alb. Bateți ouăle pe rând, apoi amestecați făina și pudra de cacao. Apăsați aluatul uniform în fundul tigaiei pregătite.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi scoateți din cuptor și presărați migdalele și nuca de cocos peste crustă.
Stropiți laptele condensat îndulcit peste toată tigaia. Reveniți la cuptor.
Coaceți încă 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până devin aurii. Se lasă să se răcească complet înainte de înghețare cu glazura pregătită și tăierea în pătrate.