Bomboane De Caramel
Caramel Candy Baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 54. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 146 calorii. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ovăz de modă veche, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată, Unt de arahide, covrig și bomboane de Caramel (de casă ia 5 bare), Bomboane De Caramel-Nuci, și Bomboane De Ciocolată-Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Ungeți tava dreptunghiulară, 13x9x2 inci.
Încălziți caramelele și laptele într-o cratiță de 2 litri la foc mic, amestecând frecvent, până se omogenizează.
Se amestecă făina, ovăzul, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu, sarea și oul într-un castron mare. Se amestecă untul cu furculița până când amestecul este sfărâmicios. Apăsați jumătate din amestecul sfărâmicios în tigaie.
Presărați chipsuri de ciocolată și nuci peste stratul copt.
Stropiți cu amestec de caramel.
Se presară cu amestecul rămas sfărâmicios.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 30 de minute. Slăbiți marginile de pe părțile laterale ale tigaiei; se răcește complet. Pentru 54 de bare, tăiați în 9 rânduri cu 6 rânduri.