Bomboane Cap

Bomboane Cap
Candy Cap ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 99G de grăsime, și un total de 1371 calorii. Dacă aveți la îndemână ciuperci cu capac de bomboane, sare, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboane Cajeta (Bomboane Cu Lapte De Scorțișoară Masticabile), Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, și Placinta Cu Bomboane pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, nereactivă, la foc mediu, combinați smântâna, laptele și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați capacele de bomboane măcinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BomboaneBomboane
3
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă cel puțin 1 oră sau până la 2 ore.
4
Când simțiți că ciupercile dvs. sunt într-un loc bun, readuceți tigaia la foc mediu și aduceți amestecul înapoi la fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Umpleți un castron mare sau o tigaie cu gheață și apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
6
Așezați un castron mare și curat în baia de gheață și potriviți vasul cu o strecurătoare cu plasă fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Între timp, într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Scoateți amestecul de cremă de pe foc. Turnați încet aproximativ jumătate din amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Transferați amestecul de gălbenușuri înapoi în cratiță cu amestecul de smântână rămas și readuceți-l la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu cu o spatula de cauciuc si asigurandu-va ca razuiti fundul cratitei pentru a nu arde, pana cand lichidul incepe sa se abureasca si puteti simti spatula racla pe fundul tigaiei, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
10
Scoateți crema de pe foc și turnați-o imediat prin strecurătoare în vasul curat pe care l-ați instalat în baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
11
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional.
12
Când crema s-a răcit complet, acoperiți vasul bine și răciți-l la frigider timp de cel puțin 1 oră sau de preferință peste noapte. Când sunteți gata să înghețați crema, transferați-o într-un aparat de înghețată și rotiți conform instrucțiunilor producătorului. Mâncați imediat sau transferați într-un recipient etanș, acoperiți și congelați până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
BolBol
1
Fapt amuzant: pentru a începe să vindem această aromă, a trebuit să facem unele ajustări la branding. Nu am putut vinde o lingură când am numit—o "ciupercă cu capac de bomboane" - se pare că oamenii se sperie de înghețata cu ciuperci? Așa că acum îl enumerăm ca "Candy Cap (gustați-l mai întâi și apoi vă vom spune)."De îndată ce l-au pus în gură, iese fraza "este de fapt foarte bun."
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
CiuperciCiuperci
BomboaneBomboane
2
Din cartea de înghețată Humphry Slocombe de Jake Godby, Sean Wahey și Paolo Lucchesi. Text copyright 2012 de Jake Godby și Sean Wahey; fotografii Copyright 2012 de Frankie Frankeny. Publicat de Chronicle Books, LLC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista