Bomboane Cap
Candy Cap ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 99G de grăsime, și un total de 1371 calorii. Dacă aveți la îndemână ciuperci cu capac de bomboane, sare, lapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bomboane Cajeta (Bomboane Cu Lapte De Scorțișoară Masticabile), Cocktail de trestie de bomboane cu vodcă infuzată cu trestie de bomboane de casă, și Placinta Cu Bomboane pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, nereactivă, la foc mediu, combinați smântâna, laptele și sarea și gătiți, amestecând ocazional, până când este fierbinte, dar nu fierbe.
Adăugați capacele de bomboane măcinate.
Se ia de pe foc și se lasă să se absoarbă cel puțin 1 oră sau până la 2 ore.
Când simțiți că ciupercile dvs. sunt într-un loc bun, readuceți tigaia la foc mediu și aduceți amestecul înapoi la fierbinte.
Umpleți un castron mare sau o tigaie cu gheață și apă.
Așezați un castron mare și curat în baia de gheață și potriviți vasul cu o strecurătoare cu plasă fină.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile de ou și zahărul până se omogenizează bine.
Scoateți amestecul de cremă de pe foc. Turnați încet aproximativ jumătate din amestecul de smântână fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant.
Transferați amestecul de gălbenușuri înapoi în cratiță cu amestecul de smântână rămas și readuceți-l la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu cu o spatula de cauciuc si asigurandu-va ca razuiti fundul cratitei pentru a nu arde, pana cand lichidul incepe sa se abureasca si puteti simti spatula racla pe fundul tigaiei, 2 pana la 3 minute.
Scoateți crema de pe foc și turnați-o imediat prin strecurătoare în vasul curat pe care l-ați instalat în baia de gheață.
Se lasă să se răcească, amestecând ocazional.
Când crema s-a răcit complet, acoperiți vasul bine și răciți-l la frigider timp de cel puțin 1 oră sau de preferință peste noapte. Când sunteți gata să înghețați crema, transferați-o într-un aparat de înghețată și rotiți conform instrucțiunilor producătorului. Mâncați imediat sau transferați într-un recipient etanș, acoperiți și congelați până la 1 săptămână.
Fapt amuzant: pentru a începe să vindem această aromă, a trebuit să facem unele ajustări la branding. Nu am putut vinde o lingură când am numit—o "ciupercă cu capac de bomboane" - se pare că oamenii se sperie de înghețata cu ciuperci? Așa că acum îl enumerăm ca "Candy Cap (gustați-l mai întâi și apoi vă vom spune)."De îndată ce l-au pus în gură, iese fraza "este de fapt foarte bun."
Din cartea de înghețată Humphry Slocombe de Jake Godby, Sean Wahey și Paolo Lucchesi. Text copyright 2012 de Jake Godby și Sean Wahey; fotografii Copyright 2012 de Frankie Frankeny. Publicat de Chronicle Books, LLC.