Bombay Aloo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Bombay Aloo. Această rețetă face 4 porții cu 170 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână pudră de ardei iute, chimen măcinat, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați aloo chole sau Aloo Chana masala , cum să faci punjabi Aloo chole, aloo 65 sau cartof 65, cum se face aloo 65 / aloo s, și Dum aloo, cum să faci punjabi Dum aloo / Dum aloo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cubați cartofii și fierbeți timp de 10 minute sau până când sunt parțial fierți. Nu trebuie să fie prea moi, altfel se vor transforma în ciuperci. Preîncălziți cuptorul la 200 C.între timp, tocați ceapa în felii și tăiați usturoiul.
Amestecați roșiile, pasta de roșii, ierburile, usturoiul și ceapa într-un vas rezistent la cuptor.
Adăugați cuburile de cartofi în amestec și amestecați-le cu grijă până când sunt acoperite. Feliați margarina subțire și aranjați deasupra vasului.
Coaceți timp de 20-25 de minute sau până când cartoful este moale și fiert.