Boluri de pâine pentru mic dejun
Bolurile de pâine pentru micul dejun necesită aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 340 de calorii , 15 g de proteine și 20 g de grăsimi per porție. Pentru 2,02 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, ouă, brânză fontina și ciuperci. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați boluri pentru mic dejun cu slănină, ouă și brânză , boluri pentru mic dejun la țară și boluri pentru mic dejun cu varză kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-o tigaie mică, gătiți pancetta la foc mediu până se rumenește, amestecând din când în când.
Scoateți cu o lingură cu fantă; se scurge pe prosoape de hârtie.
Între timp, tăiați o felie subțire deasupra fiecărei rulouri. Scoateți fundul ruloului, lăsând o coajă groasă de 1/2 inch (păstrați pâinea îndepărtată pentru o altă utilizare); puneți cojile pe o tavă de copt neunsă.
Adăugați ciupercile și pancetta în cojile de pâine. Rupeți cu grijă câte un ou în fiecare; stropiți ouăle cu sare și piper.
Coaceți 18-22 de minute sau până când albușurile se întăresc complet și gălbenușurile încep să se îngroașe, dar nu sunt tari.