Boluri Cu Piure De Cartofi
Această rețetă servește 6 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 298 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, cartofi, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Boluri sănătoase de piure de cartofi cu sos cremos de caju, Faceți înainte boluri de cartofi piure cu Broccoli și Cheddar pentru cutii de prânz, și Piure de năut și boluri verzi de Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii, 1 lingurita de sare si apa clocotita pentru a acoperi intr-un cuptor olandez 25 de minute sau pana se inmoaie.
Se scurge și se răcește la atingere.
Curățați cartofii și amestecați într-un castron mare folosind un tocător de cartofi. Se amestecă restul de sare, cremă de brânză și următoarele 3 ingrediente până se omogenizează.
Se amestecă amestecul în 6 movile mari pe o foaie de copt. Formați fiecare movilă într-un castron de 4 inci folosind partea din spate a unei linguri mari de servire; acoperiți și congelați până când este ferm.
Așezați bolurile congelate în pungi de plastic cu fermoar grele; congelați până la 1 lună.
Scoateți din congelator și așezați bolurile congelate pe o foaie de copt ușor unsă.
Se unge cu unt și se presară cu boia.
Coaceți bolurile congelate la 450 timp de 15 minute sau până când sunt bine încălzite și ușor rumenite.