Boluri cu fructe de mare cu ananas
Bolurile cu fructe de mare cu ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru 4,7 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 399 de calorii. Mergeți la magazin și cumpărați scoici de dafin, condimente thailandeze, frunze de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și 30 de dietă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 72%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: brochete cu fructe de mare, ananas și nucă de cocos, ananas umplut cu fructe de mare prăjite și boluri cu orez cu ananas și chorizo.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit direct la foc mediu și ungeți grătarele.
Frigărui creveții, scoici și cod pe frigărui separate și grătar până când sunt fierte, aproximativ 3 până la 5 minute. Pus deoparte.
Tăiați ananasul în jumătate. Scoateți carnea de la fiecare ananas pentru a crea un castron, lăsând partea de jos în fiecare bol de ananas să țină amestecul de lapte de cocos. Rezervați pulpa de ananas îndepărtată. Înfășurați fundul bolului cu ananas cu un strat dublu de folie rezistentă.
Tăiați ananasul rezervat în bucăți mici, aruncând miezul dur. Într-un castron mediu, combinați ananasul, laptele de cocos, coriandru și condimentele thailandeze. Umpleți fiecare bol cu ananas pe jumătate cu amestec de lapte de cocos.
Așezați boluri cu ananas pe grătar și închideți capacul. Gătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când amestecul de lapte de cocos începe să fiarbă.
Scoateți bolurile cu ananas de pe grătar și îndepărtați cu grijă folia de aluminiu. Împărțiți uniform creveții la grătar, scoicile și codul între bolurile cu supă de ananas.
Se ornează cu coriandru proaspăt și se servește fierbinte.