Bolognese Coapte

Bolognese Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Bolognese coapte. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 982 calorii. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de trei brânzeturi, usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Bolognese, Coapte, Paste Bologneze Cu Brânză La Cuptor, și Macaroane Coapte Cu Sos Bolognese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați ulei în tigaia mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de vită măcinată și sote, împărțind carnea în bucăți în timp ce gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
CarneCarne
4
Adăugați usturoi, oregano și fulgi de chili și gătiți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
5
Se adaugă roșiile și se condimentează, după gust, cu zahăr, sare și piper. Se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
ZahărZahăr
1
Într-o cratiță mare topiți untul la foc mediu-mare până la barbotare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și sotati până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se presară cu făină, se amestecă constant și se gătește până când amestecul începe să se îngroașe. Se amestecă treptat vinul, dacă se utilizează, apoi se amestecă treptat laptele și nucșoara și se gătește până se omogenizează, se îngroașă și se cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Combinați sosul de carne și pastele, apoi turnați jumătate din amestecul de paste. Puneți jumătate de bechamel peste paste și acoperiți cu jumătate de brânză. Repetați cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
PastePaste
SosSos
CarneCarne
5
Coaceți 30 până la 45 de minute până se rumenesc și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista