Bolognese Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Bolognese coapte. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 982 calorii. Pentru $ 2.33 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de trei brânzeturi, usturoi, vin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Bolognese, Coapte, Paste Bologneze Cu Brânză La Cuptor, și Macaroane Coapte Cu Sos Bolognese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Adăugați ulei în tigaia mare la foc mare.
Adăugați carne de vită măcinată și sote, împărțind carnea în bucăți în timp ce gătește.
Adăugați usturoi, oregano și fulgi de chili și gătiți câteva minute.
Se adaugă roșiile și se condimentează, după gust, cu zahăr, sare și piper. Se fierbe timp de 10 minute.
Într-o cratiță mare topiți untul la foc mediu-mare până la barbotare.
Adăugați ceapa și sotati până la translucid.
Se presară cu făină, se amestecă constant și se gătește până când amestecul începe să se îngroașe. Se amestecă treptat vinul, dacă se utilizează, apoi se amestecă treptat laptele și nucșoara și se gătește până se omogenizează, se îngroașă și se cremoasă.
Combinați sosul de carne și pastele, apoi turnați jumătate din amestecul de paste. Puneți jumătate de bechamel peste paste și acoperiți cu jumătate de brânză. Repetați cu ingredientele rămase.
Coaceți 30 până la 45 de minute până se rumenesc și se rumenesc.