Bollito Misto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 677 calorii, 49G de proteine, și 47G de grăsime. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, piper, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Bollito Misto, Piept de vită "bollito" cu Conserva de roșii Cherry, și Frito Misto.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți o oală mare de braising la foc mediu-mare. Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Căutați carnea de vită, rumenind-o pe ambele părți, aproximativ 5 minute pe parte. Adăugați cu grijă stocul și suficientă apă pentru a acoperi doar carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați ceapa, țelina și frunza de dafin. Aduceți lichidul la fierbere. Coborâți focul la foc mic, acoperiți și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați morcovii și cartofii și gătiți până când carnea este fragedă, aproximativ încă o oră. Ridicați cu grijă carnea, așezați-o pe o tăietură și acoperiți-o cu folie. Se strecoară legumele din stoc. Aruncați țelina, ceapa și frunza de dafin. Aranjați morcovii și cartofii pe un platou și acoperiți cu folie pentru a se încălzi. Continuați să gătiți stocul descoperit la foc mediu până când este redus la jumătate, aproximativ 20 de minute. Între timp, feliați carnea împotriva bobului, într-un unghi. Aranjați carnea alături de morcovi și cartofi pe platou. Când stocul s-a redus, condimentați cu sare și piper, după gust și transferați într-un vas cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Serviți bollito Misto cu sosul și bolurile sosului Gorgonzola și Salsa Verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Gorgonzola
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Puneți toate ingredientele într-un robot de bucătărie și combinați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Serviți într-o farfurie.
8
Într-un castron, amestecați toate ingredientele împreună până când sunt combinate.